Mēness matu griešanas kalendārs 2023. gada novembrim: nenogrieziet savu laimi!

Vislabāk ir mainīt matu griezumu dienās, kad Mēness ir vislabvēlīgākais. Mēness kalendārs palīdzēs noskaidrot, kuras novembra dienas ir piemērotas stilista apmeklējumam. Tajā atspoguļotie zvaigžņu ekspertu ieteikumi palīdzēs izvēlēties optimālo laiku tēla un kopšanas procedūru maiņai.

Ikviens var pārvērst matu griešanu no parastas procedūras par spēcīgu rituālu. Zvaigžņu eksperti iesaka izvēlēties noteiktas mēneša dienas, lai mainītu savu tēlu un vienlaikus piesaistītu dzīvē nepieciešamos notikumus. Mēness kalendārs atspoguļo ieteikumus, pateicoties kuriem ikviens var izvēlēties konkrētu laiku, lai pieteiktu tikšanos ar stilistu, kā arī kopt savas cirtas, izmantojot tautas skaistuma receptes.

1. novembris: Mēness novembra sākumā dils Dvīņu zvaigznājā. Mēneša pirmā diena nav labākais laiks, lai mainītu savu tēlu. Cirtas augs lēnāk un kļūs trauslas un nepaklausīgas. Zvaigžņu eksperti iesaka atturēties no matu griešanas un aizstāt tos ar barojošām maskām. Tie būs noderīgi aukstajā sezonā un palīdzēs stiprināt matus.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs neticami bagātas 2023. gada novembrī

Lasi arī: Izvēlieties attēlu un uzziniet, kas jūs sagaida 2023. gada novembrī

2., 3. novembris: Mēness turpina novecot, pārejot uz Vēža zvaigznāju. Matu griešana šādā laikā ir laba izvēle. Jaunā frizūra kalpos ilgi un raisīs pozitīvas emocijas. Turklāt, ja no rīta plānosi vizīti pie stilista, spēsi savā dzīvē piesaistīt laimi un labklājību.

4., 5., 6. novembris: dilstošais Mēness divas dienas pavadīs Lauvas zvaigznājā. Zvaigžņu eksperti iesaka nogriezt matus 4. datumā, lai atbrīvotos no matu izkrišanas. 5. novembrī matu griezums nebūs tā labākā ideja – šīs dienas enerģija ir nestabila, tāpēc rezultāts būs neprognozējams un var negatīvi ietekmēt garastāvokli.

7., 8. novembris: Mēness pāriet Jaunavas zvaigznājā, turpinot zaudēt spēkus, taču šīs dienas būs labas enerģijas ziņā. Frizūra būs glābiņš no garlaicības un blūza, un jauns tēls jūs ilgu laiku priecēs un paaugstinās pašcieņu. Tiem, kas vēlas gūt panākumus biznesa vidē, ir piemēroti īsie matu griezumi. Lai piesaistītu un  stiprinātu mīlestību, zvaigžņu eksperti iesaka tikai nedaudz apgriezt galus.

9., 10., 11. novembris: Mēness trīs dienas paliks Svaru zvaigznājā. Šo dienu enerģija ir lieliski piemērota jūsu tēla transformācijai un mainīšanai. Jauna frizūra būs lieliska apdrošināšana pret nepatikšanām un problēmām, īpaši, ja frizūru uzticēsiet uzticamam frizierim. Zvaigžņu eksperti iesaka veikt arī stiprinošas matu procedūras.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment