Mēness matu griešanas kalendārs 2023. gada novembrim: nenogrieziet savu laimi!

12., 13. novembris: Jaunā Mēness laikā nevajadzētu griezt matus. Mēness virzās uz Skorpiona zvaigznāju, un 13. datums būs visnelabvēlīgākā diena tēla maiņai. Zvaigžņu eksperti iesaka būt pēc iespējas atturīgākam un dzīvē neieviest jauninājumus, lai izvairītos no problēmām un veiksmes aizplūšanas.

14., 15. novembris: Mēness sāk nostiprināties Strēlnieka zvaigznājā. Mūsdienās matu griešana būs jūsu glābšana no neveiksmēm. Zvaigžņu eksperti iesaka matus griezt pie uzticamiem frizieriem un neaizmirst par kopšanas procedūrām. Varat izmantot ne tikai profesionālus produktus, bet arī pievērsties  tautas skaistumkopšanas receptēm.

16., 17., 18. novembris: Mēness pāriet uz Mežāža zvaigznāju, taču šīs savienības enerģija nav tik labvēlīga. Zvaigžņu eksperti iesaka griezt matus 16. datumā. 17. un 18. novembrī šāda procedūra atņems aizsardzību un vājinās biolauku. Šajās dienās ir svarīgi pievērst uzmanību likteņa zīmēm, lai nenonāktu strupceļā.

19., 20. novembris: Mēness turpina augt un pāriet uz Ūdensvīra zvaigznāju. Labākais laiks matu griešanai ir 20. datums. Pēc šīs procedūras tie kļūs biezāki un stiprāki. 19. vajadzētu veltīt aprūpes procedūrām. Šajā dienā vari sarunāt tikšanos ar frizieri, lai veiktu kompleksu, lai pasargātu matus no lūšanas un atbrīvotos no šķeltiem galiem.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs neticami bagātas 2023. gada novembrī

Lasi arī: Izvēlieties attēlu un uzziniet, kas jūs sagaida 2023. gada novembrī

21., 22. novembris: Mēness pāreja uz Zivju zvaigznāju ir saistīta ar emocionālā fona pieaugumu. Mūsdienās matu griešana būs izdevīga, ja būsiet pārliecināts par pareizā matu griezuma izvēli. Pretējā gadījumā rezultāts radīs daudz negatīvu emociju, kas atņems spēkus un motivāciju svarīgu jautājumu risināšanai.

23., 24. novembris: dienas, kad augošais Mēness atrodas Auna zvaigznājā, nebūs tās labākās tēla maiņai. Jauna frizūra, kas veikta 23. datumā, atņems jums finansiālu veiksmi. 24. novembrī matu griešana ir kontrindicēta tiem, kuri nav gatavi nopietnām pārmaiņām savā dzīvē. Šis periods ir piemērots medicīniskām procedūrām, kā arī matu stiprināšanai.

25., 26. novembris: Mēness Vērša zvaigznājā augšanas pēdējā fāzē ir lielisks laiks, lai mainītu frizūru. Jauns matu griezums kļūs par laba garastāvokļa, iedvesmas un pārliecības avotu. Šajā periodā varat droši vienoties ar uzticamu stilistu, lai izvēlētos košu izskatu un izbaudītu rezultātu.

27., 28. novembris: Mēness atgriežas Dvīņu zvaigznājā, un Pilnmēness notiks 27. novembrī. Šajā periodā matu griešana būs nepiemērota. Zvaigžņu eksperti iesaka rūpēties par savām cirtām, lai Pilnmēness spēks nāktu par labu. Ārstniecības augu novārījumi palīdzēs stiprināt un pievienot matiem spīdumu.

29., 30. novembris: novembra pēdējās dienās dilstošais Mēness atrodas Vēža zvaigznājā. Šī perioda enerģija ir piemērota, lai mainītu savu tēlu un iegūtu matu griezumu, kas izcels jūsu dabisko skaistumu. Jaunā frizūra kalpos ilgu laiku, un cirtas palēninās to augšanu. Tie, kas vēlas izaudzēt garus matus, nedrīkst tos griezt pārāk īsus.

Skaisti mati ir visaptverošs darbs, lai uzlabotu visa ķermeņa veselību. Jūsu veselību ietekmē ne tikai matu griešana labvēlīgās dienās, bet arī  pareizs uzturs, fiziskās aktivitātes un pozitīva attieksme. Zvaigžņu eksperti iesaka ievērot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties kuram būs iespējams saglabāt ziedošu izskatu un nostiprināt biolauku.

Leave a Comment