Tamāras Globas prognoze 2023. gada novembrim: daudzi būs spiesti cīnīties ar šķēršļiem!

Novembra mēnesis pamatoti tiek uzskatīts par kaujiniecisku un tajā pašā laikā ļoti harmonisku. Un šajā periodā visbiežāk visiem zvaigžņu apļa pārstāvjiem nāksies saskarties ar šķēršļu pārvarēšanu. Kas tieši sagaida katru zvaigžņu zīmi?

Auns

Novembris Auniem ir periods, kad nepieciešams daudz laika veltīt apkārt notiekošajam. Īpašu uzmanību pievērsiet finansiālajai pusei un sekojiet līdzi saviem izdevumiem. Arī šajā periodā jūs gaida jaunas interesantas iespējas un projekti. Mēneša otrajā pusē iespējamas sarunas ar ārvalstu partneriem un piedāvājums jaunam darbam ārpus mājām. Tajā pašā laikā visu mēnesi rūpēsies par saviem mīļajiem un palīdzēsi viņu lietās.

Vērsis

Mēneša pirmajā pusē Vēršiem būs jātiek skaidrībā ar savstarpējām attiecībām ar ģimeni un partneriem. Šajā laikā darbā jums būs nepieciešama visa neatlaidība un uzmanība detaļām. Taču mēneša otrajā pusē pie apvāršņa parādīsies jaunas iespējas un perspektīvas. Šis ir laiks, kad vari izpausties un iemācīties ko jaunu.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada novembrim: Vērsi sagaida veiksme, Skorpionu – pārmaiņas!

Lasi arī: Eņģeļu laiks 2023. gada novembrim: kādu palīdzību un kad vislabāk lūgt, lai iegūtu vislielāko laimi!

Dvīņi

Dvīņiem ieteicams veltīt laiku saviem mīļajiem. Pievērsiet uzmanību savai veselībai un rūpīgi uzraugiet savu īpašumu. Mēneša pirmajā pusē intelektuālā darbība būs īpaši enerģiska. Bet šajā laikā jūs vairāk reklamēsit savus partnerus. Taču mēneša otrajā pusē veiksme pievērsīs tev uzmanību un tu būsi notikumu centrā. Šis ir lielisks laiks jauniem radošiem projektiem un idejām.

Vēzis

Vēžiem novembris nesīs enerģisku aktivitāti, īpaši intelektuālajā un radošajā sfērā. Kopā ar bērniem un ģimeni jūs reklamēsit savus projektus. Dažas personiskas attiecības novembra pirmajā pusē nesīs vilšanos, taču, neskatoties uz to, virzīsies uz priekšu un gūsi panākumus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment