Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Žurkas gadā

Ikviens vēlas būt veiksmīgāks finanšu jomā, jo nauda ir stabilitātes un sirdsmiera garants un pamats. Ir pienācis laiks uzzināt, kā Žurkas gadā dzimušie var palielināt savu efektivitāti šajā jomā.

Neatkarīgi no jūsu dzimšanas gada mēģiniet vienmēr ievērot piecus zelta likumus, lai piesaistītu finansiālus panākumus. Lai jūsu darbs nes jums laimi un lai nauda vienmēr viegli ienāk jūsu dzīvē, sniedzot mieru un prieku. Ja esat dzimis 1924., 1936., 1948., 1960., 1972., 1984. vai 1996. gadā, ievērojiet tālāk sniegtos vienkāršos norādījumus.

Apzināta iepirkšanās

Žurkas ir vienas no lielākajiem tērētājiem. Speciālisti stingri iesaka šiem cilvēkiem veikt pirkumus pēc iespējas apzinātāk. Jums ir jāiegādājas tikai tas, kas jums patiešām nepieciešams. Lai to uzzinātu, katru reizi pirms pirkšanas ir svarīgi sev uzdot jautājumu: “Vai man vajag šo lietu?” Ja vajadzība ir absolūti acīmredzama, varat tērēt naudu. Ja jums ir jāpārliecina sevi, ka tas ir nepieciešams, labāk no šādiem izdevumiem atteikties.

Vēl viens veids, kā veikt tikai apzinātus pirkumus, ir pārtraukt sekot modei. Žurkām retāk jādodas uz sociālajiem tīkliem, kur mūs katru dienu ar jaunām lietām vilina dažādi zīmoli un pat mūsu draugi.

Pērciet pārbaudītas preces

Žurkām jāpērk nevis jaunākais un progresīvākais, bet gan laika pārbaudītais. Šie cilvēki ir ļoti dusmīgi par defektiem, bojājumiem, trūkumiem un sliktu kvalitāti. Tāpēc ir jāiegādājas nevis jaunākais telefona vai automašīnas modelis, bet gan iepriekšējais, kurā jau ir novērsti visi “atstrēgumi” un problēmas.

Šis ir viens no labākajiem padomiem tām žurkām, kuras novērtē savu laiku un nervus. Nauda ir jāiegulda kaut kā pārbaudītā un uzticamā lietā. Eksperti iesaka biežāk lasīt atsauksmes par produktiem un pakalpojumiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment