Tas, vai vārīta gaļa iznāk sulīga, ir atkarīgs ne tikai no produkta kvalitātes, bet arī no gatavošanas tehnoloģijas.
Mēs jums pastāstīsim, kā pagatavot sulīgu un maigu vārītu gaļu.
Kā pareizi pagatavot gaļu
Ja mērķis ir izvārīt maigu gaļu sviestmaizēm vai salātiem, tā jāliek nevis aukstā, bet karstā ūdenī.
Vārīšana karstā ūdenī neļaus gaļai izdalīt sulas, un tā kļūs sulīga un maiga.
Lasi vēl: Sliktākās lietas, ko pasažieri dara vilcienā: izvairieties no šīm kļūdām
Ja jūsu mērķis ir izvārīt sātīgu zupu, gaļa jāieliek aukstā ūdenī.
Arī buljons būs bagātīgāks, ja neatdalīsiet gaļu no kaula.
Un kā jūs darāt? Vai liekat gaļu jau aukstā ūdenī, vai pagaidāt, kamēr ūdens uzvārās un tad pievienojiet gaļu?