Austrumu prognoze pūķim 2024. gadam: ja nesēdēsi dīkā, pūķis tevi lolos!

Prognoze 2024. gadam Pūķim sola, ka šis periods kļūs par patiesu “pacelšanās” periodu zīmes pārstāvjiem. Gada kungs ir īpaši labvēlīgs pret tiem, kas dzimuši viņa aizbildniecībā un cenšas viņiem palīdzēt it visā. Taču uz viņa palīdzību var cerēt tikai tad, ja nesēdēsi dīkā – Pūķis nedod priekšroku slinkiem cilvēkiem un vieglas naudas cienītājiem.

Kas sagaida Pūķi 2024. gadā

Saskaņā ar ķīniešu kalendāru nākamajā gadā dominēs Zaļais koka pūķis. Zaļā krāsa un koka elements simbolizē harmoniju un stabilitāti. Gandrīz visas izmaiņas, kas notiks jūsu dzīvē, būs pozitīvas.

Zvaigžņu eksperti iesaka gada sākumu veltīt to lietu pabeigšanai, ar kurām jums nebija laika nodarboties, pirms atskanēja zvani. Un tad jau pirmajā pusgadā ir vērts sākt veidot biznesa sakarus, meklēt domubiedrus, potenciālos sadarbības partnerus un klientus. Ieliec stabilu pamatu turpmākajiem sasniegumiem, piesaisti īsto cilvēku atbalstu; kā zināms, viens cilvēks šajā jomā nav karotājs.

Pūķis ienes svētku atmosfēru – tavā dzīvē būs daudz spilgtu iespaidu un notikumu, interesantas iepazīšanās, aizraujoši ceļojumi. Gada otrajā pusē plānotas nopietnas pārmaiņas – iespējams, mainīsi darbu, dzīvesvietu vai ģimenes stāvokli.

Mīlestība

Jūsu patrona valdīšanas laikā dzīve būs piepildīta ar jūtām un romantiku. Nākamais gads zīmes ģimenes pārstāvju attiecībās ienesīs svaigumu un novitāti. Un, tā kā Zaļais pūķis ir ļoti kaislīgs un impulsīvs radījums, nav izslēgtas vardarbīgas greizsirdības ainas un tikpat vētrainas samierināšanās.

Lasi arī: Austrumu prognoze tīģerim 2024. gadam: pūtīs pārmaiņu vēji!

Lasi arī: Austrumu prognoze vērsim 2024.gadam: mainīsies tavi uzskati un dzīves vērtības!

Vientuļos pūķus ieskauj uzmanība. Tu kļūsi neticami pievilcīgs pretējā dzimuma pārstāvjiem, un netrūks arī ielūgumu uz randiņiem. Taču neizmantojiet savas simpātijas ļaunprātīgi, neizmantojiet fanus savtīgiem mērķiem, nelieciet liekas cerības, ja neesat noskaņots romantikai. Pūķis noteikti neapstiprinās šādu rīcību un var kļūt ļoti dusmīgs.

Karjera un nauda

Pūķis ir veiksmes un bagātības simbols, un tā dominēšanas periods ir labvēlīgs izaugsmei. Atveriet savu biznesu, apgūstiet jaunu profesiju vai pilnveidojieties tajā, ko darāt šobrīd, meklējiet papildu ienākumu avotus. Ja tu izrādīsi dedzību, Pūķis tikai ar prieku tev palīdzēs.

Finanšu jomā būs kāpumi un kritumi. Nauda nāks viegli, bet tiks arī ātri iztērēta, jo līdz ar ienākumiem pieaugs arī tavas vajadzības. Bet tomēr centies visu saņemto naudu netērēt niekiem un izklaidēm, rūpējies par nākotni, uzkrājumi tev nenāks par ļaunu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment