Austrumu prognoze pūķim 2024. gadam: ja nesēdēsi dīkā, pūķis tevi lolos!

Labsajūta

Pūķa gadā tu būsi spēka un enerģijas pilns, taču tava rosība un vēlme vest kalnus var tev slikti noderēt, ja darbu gudri nemainīsi ar atpūtu. Regulārs pārmērīgs darbs ātri novedīs pie spēka zaudēšanas un morāla izsīkuma, labāk nepārbaudīt savus spēkus. Būtu laba ideja iziet vitamīnu kursu un pievienoties sporta zālei, lai uzturētu formu. Jādomā arī par šķiršanos no kaitīgajiem ieradumiem, ja tādi ir – Pūķa gadā no tiem atbrīvoties nebūs tik grūti, gribasspēks tevi nemainīs.

Pūķa sieviete

Spilgti, pievilcīgi un aktīvi Pūķi spēs gūt panākumus visās dzīves jomās. Darbā jūsu alga, visticamāk, pieaugs, iespējams, tiksiet iecelts jaunā amatā vai uzticēs kādu neticami ienesīgu projektu. Īpaši veiksmīgs un ražīgs gads būs tiem, kas nodarbojas ar radošām aktivitātēm vai strādā apkalpojošajā sfērā.

Personīgajā frontē gaidāmas pozitīvas pārmaiņas. Vientuļās dāmas tiksies ar cienīgu vīrieti, precētas dāmas saņems daudz patīkamu pārsteigumu no dzīvesbiedra. Un, ja esi domājis par ģimenes papildināšanu, labāka laika nav – šogad dzimušie bērni būs talantīgi un veiksmīgi.

Pūķa vīrietis

Patrons sagatavoja nelielus pārbaudījumus stiprā dzimuma pārstāvjiem. Augstākais uzdevums ir nepadoties, nepadoties grūtībām, demonstrēt gribu un gatavību iet uz mērķi, lai arī kas. Tici man, Pūķis to noteikti novērtēs un smaga darba rezultātus varēsi redzēt gada otrajā pusē.

Attiecībās ar dāmām, draugiem un radiem zvaigznes iesaka būt nedaudz maigākiem. Nemēģiniet kontrolēt savus mīļotos, atslābiniet spiedienu, ļaujiet cilvēkiem pieņemt lēmumus pašiem un neuzspiediet savu viedokli. Pieņemiet savus mīļotos tādus, kādi viņi ir, jo arī jūs neesat ideāls.

2024. gada prognoze Pūķim pēc elementiem

Uguns pūķis: dzimušie 1976.gadā

Zvaigznes iesaka aktīvajam un nemierīgajam Uguns pūķim nākamajā gadā izvairīties no ekstrēmām izklaidēm un bīstamiem sporta veidiem. Jūsu slāpes pēc adrenalīna var novest pie nopietnas traumas, kuru dēļ jūs uz ilgu laiku paliksit bez darbības – šāds risks šajā periodā ir ļoti augsts. Un, ja jums joprojām ir nepieciešams mazināt spriedzi un piedzīvot emociju uzliesmojumu, izvēlieties izklaidi un metodes, ar kurām jūs, visticamāk, nenoguls slimnīcas gultā.

Metāla pūķis: dzimušie 1960. un 2000. gadā

Zvaigžņu eksperti iesaka Metāla pūķim nevilcināties un “nešūpoties” pārāk ilgi. Ja lēmums ir pieņemts, turpiniet rīkoties, atmetot nenoteiktību un bailes! Un vasaras beigās noteikti atvēli nedēļu vai divas atpūtai – dodies uz jūru vai vienkārši pavadi brīvās dienas vasarnīcā šūpuļtīklā.

Lasi arī: Austrumu prognoze tīģerim 2024. gadam: pūtīs pārmaiņu vēji!

Lasi arī: Austrumu prognoze vērsim 2024.gadam: mainīsies tavi uzskati un dzīves vērtības!

Zemes pūķis: dzimušie 1988. gadā

Zemes pūķim priekšplānā izvirzīsies komunikācija un personiskās attiecības. Jauni draugi, domubiedri, varbūt jauna mīlestība… Vienkārši esi uzmanīgs ar cilvēkiem, ko nepazīsti labi, neuzticies viņiem pārāk daudz, pārmērīga atklātība var vērsties pret tevi.

Koka pūķis: dzimušie 1964. gadā

Zvaigžņu eksperti brīdina, ka Koka pūķim tuvākā gada laikā būs jāsakārto attiecības ar ģimeni. Neapmierinātība ir veidojusies pārāk ilgi, un ir neizbēgams brīdis, kad viņi to paudīs jūsu sejā. Centieties saglabāt mieru un neejiet prom no sarunas – labāk ir noskaidrot situāciju tagad, reizi par visām reizēm noliekot visu savās vietās.

Ūdens pūķis: dzimušie 1952. un 2012. gadā

Zvaigznes iesaka Ūdens pūķim nedaudz mērenēt savas ambīcijas un nenostādīt savu “es” Visuma centrā. Esiet nedaudz vienkāršāks, augstprātība der dažiem cilvēkiem, un apkārtējie cilvēki nav sliktāki par jums, pat ja viņiem vēl nekas nav izdevies. Pret apkārtējiem izturieties ar pienācīgu cieņu, pretējā gadījumā paliksiet viens.

Talismani pūķim Zaļā pūķa gadā

Talismani, amuleti un amuleti spēlē milzīgu lomu Pūķa gadā dzimušo cilvēku dzīvē. Galu galā tavs patrons ir mītiska būtne, un tāpēc tavā dzīvē vienmēr atradīsies vieta kaut kam, kam nav racionāla, pasaulīga izskaidrojuma. Ticiet man, talismani jums noteikti palīdzēs – tie pasargās jūs no ļaundaru mahinācijām, ļaunas acs, slimībām, piesaistīs mīlestību un naudas veiksmi.

Amuleti pūķim – uguns, čūska, putns. Akmeņi – ametists, serpentīns, safīrs, kianīts, peridots, fluorīts. Krāsas – dzeltena, oranža, sarkana, sārtināta.

Leave a Comment