Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. janvārim: pārmaiņas uz labo pusi!

Zvaigžņu prognozes ir labākie palīgi laimes meklējumos. Zvaigžņu ekspertu ieteikumi palīdzēs padarīt dzīvi labāku, piesaistot kaprīzu veiksmi. Eksperti pastāstīja, kāda būs planētu ietekme šonedēļ un kā jārīkojas, lai kļūtu veiksmīgāks.

Mūsu dzīve var mainīties uz labo pusi. Lai to redzētu un sajustu jau iepriekš, iesakām atcerēties izplatītākās veiksmes pazīmes. Tie būs ārkārtīgi noderīgi laika posmā no 15. līdz 21. janvārim. Ir vērts atcerēties arī 20. janvāri. Šī diena būs ļoti smaga un pat bīstama. Par vainīgajiem var saukt Sauli un Plutonu, kas saplūdīs bīstamā aspektā – savienojumā.

Auns

Nedēļa būs gana ražīga gan Aunu saasināto prāta spēju dēļ, gan arī tāpēc, ka viņiem nekas netraucēs. Merkurs un Marss turpinās piesātināt šos cilvēkus ar apņēmības enerģiju, tāpēc Aunam ir svarīgi risināt iepriekš izvirzītos uzdevumus, nevis dzīties pēc kaut kā jauna un iluzora. Tāpat nenovērsiet uzmanību no nesvarīgām lietām.

Vērsis

Zvaigžņu eksperti iesaka Vērsim nedēļas nogales un vispār brīvo laiku pavadīt ārpus mājas. Labs veids, kā to izdarīt, ir doties uz kafejnīcu ar draugiem, uz kino randiņā, apciemot radus utt. Vissvarīgākais ir noteikt darba ritmu visai nedēļai. Zvaigžņu eksperti aicina Vēršus būt uzmanīgiem lietišķajā un personiskajā komunikācijā. Jums nav jāstāsta visiem par savām jaunajām attiecībām vai jauno amatu.

Dvīņi

Dvīņiem svarīgi šo laiku pavadīt pēc iespējas mierīgāk, lai neizraisītu konfliktsituācijas. Ja Dvīņi visus savus spēkus virzīs, lai sasniegtu vēlamo rezultātu, tad viņiem viss izdosies. Tas attiecas ne tikai uz darbu, bet arī uz mīlas sfēru – tagad ir visas iespējas uzlabot attiecības ar savu dvēseles biedru. Brīvdienās svarīgi parūpēties par savām ērtībām un pavadīt laiku kopā ar mīļajiem.

Vēzis

Vēža patrona planēta atrodas spēcīgā pozīcijā, kas ir diezgan labvēlīga jebkura biznesa veikšanai. Venēra novājinātā stāvoklī nesniegs atbalstu, tāpēc Vēžiem pašiem būs jāmeklē morālais atbalsts. Tomēr tas nebūs tik grūti, pateicoties Merkuram. Zvaigžņu eksperti iesaka uzņemties iniciatīvu darbā un mīlestībā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment