Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. janvārim: pārmaiņas uz labo pusi!

Lauva

Nakts gaismekļi palīdzēs atraisīt Lauvas radošās spējas. Šajās dienās šīs Zīmes pārstāvjiem būs iespēja realizēt savas ieceres un uzsākt ko jaunu, gūstot pārliecinošus panākumus. Ir svarīgi pēc iespējas ātrāk mobilizēt savus spēkus un beigt meklēt attaisnojumus. Lauva gaida papildu enerģijas avota rašanos problēmu risināšanai un drosmīgiem lēmumiem biznesa un personīgajā jomā.

Jaunava

Merkura pārstāvētās sabiedrotās planētas stabilā enerģija ļaus Jaunavām izmantot savu iekšējo rezervi aktīvai darbībai biznesa sfērā. Zvaigžņu eksperti no 15. līdz 21. janvārim konsultē plānot biznesu, iepirkties, slēgt darījumus, doties komandējumos, strādāt ar sevi un mācīties. Brīvdienās zvaigžņu eksperti iesaka pievērst uzmanību savai personīgajai dzīvei.

Svari

Saskaņā ar zvaigžņu prognozi šonedēļ Svariem būs jāizmanto tikai sava enerģija un spēks, lai sasniegtu labākos rezultātus. Visticamāk, sarežģītie uzdevumi kļūs nedaudz vieglāki. Mums ir jāizmanto brīdis. Maz ticams, ka plāni sabruks, bet 20. janvārī vajadzētu būt modram. Saules un Plutona savienojums var izraisīt plānošanas traucējumus un iekšējo pretrunu rašanos.

Skorpions

Skorpioniem, pieņemot svarīgus lēmumus, jāņem vērā savs emocionālais stāvoklis. Jums jābūt mierīgākam un savāktākam. Nedēļa būs ļoti veiksmīga, ja ievērosi rutīnu un metodiski tiksi galā ar svarīgākajām lietām. Šajā periodā būs labi virzīt zinātnisko darbību, tāpēc ir vērts izmantot iespēju iegūt jaunas zināšanas un pieredzi.

Strēlnieks

Strēlniekam ir labākais laiks, lai sazinātos un meklētu jaunas paziņas. Viņiem vajadzētu savest kopā un ieklausīties saprāta balsī, nevis emociju vadīti, kad runa ir par mīlestību vai lielu naudu. Strēlniekam būs nepieciešama pašpārliecinātība un labs garastāvoklis. Tas piesaistīs pozitīvus cilvēkus un atvairīs nepatikšanas, problēmas un neveiksmes. Mīlestībā, tāpat kā biznesā, var un pat vajag būt radošam.

Mežāzis

Mežāži zina, kā no vārdiem pāriet uz darbiem. Nedēļā no 15. līdz 21. janvārim šī spēja viņiem būs vissvarīgākā. Viņi varēs rādīt izcilu piemēru, kas spēcīgi ietekmēs citus. No darba un biznesa brīvajā laikā ir vērts sevi nedaudz uzmundrināt, mainot vidi. Jums nevajadzētu sēdēt visu dienu mājās šādā laikā, lai nekļūtu garīgi pārguris.

Ūdensvīrs

Šo septiņu dienu laikā Ūdensvīram visu sasniegumu sākumpunkts ir pareizi nosprausts mērķis. Ja instalējat to pareizi, tad viss noritēs gludi. Svarīgi atcerēties, kas šobrīd ir svarīgākais, īpaši pašiem Ūdensvīriem. Laiks ir visvērtīgākais resurss, un tas jāizmanto uzmanīgi. Šis periods ir lieliski piemērots arī šķiršanās no nevajadzīgām lietām. Vajag izmest visu veco, saplīsušo, salauzto.

Zivis

Zivīm jāatceras, ka darbības spēks vienmēr ir vienāds ar reakcijas spēku. Šonedēļ šis likums darbosies vēl skaidrāk. Ja tu šķērsosi kādam ceļu, tad visticamāk šis cilvēks vēlēsies atriebties. Nav nepieciešams radīt ienaidniekus ar nekaunību un augstprātību. Ir svarīgi cienīt citus un censties rīkoties kopā, šī pieeja palīdzēs Zivīm kļūt veiksmīgākām jebkurā darbībā.

Šajā labvēlīgajā laikā mēģiniet sakārtot lietas savā dzīvē, ja kaut kas jums neder. Zvaigžņu eksperti novēl jums veiksmi, panākumus un patīkamu laika pavadīšanu.

Leave a Comment