Dienas prognoze 22.janvārim: esiet vērīgi pret savu apkārtni!

Auns

Visas domas, emocijas un uzmanība šodien tiks vērsta uz kādu Aunam ļoti svarīgu objektu. Esiet piesardzīgs: tas var pārvērsties par fiksētu ideju, kas kļūs par šķērsli pilnīgai saziņai ar mīļajiem. Ieteicams periodiski novērst uzmanību un atgriezties realitātē. Esiet uzmanīgi finanšu lietās, iespējami naudas zaudējumi. Nekonfliktējieties ar priekšniecību, acīmredzot kļūdīsieties. Atpūta brīvā dabā šodien noderēs vairāk nekā jebkad agrāk.

Vērsis

Nav labākā diena jaunu projektu uzsākšanai. Šodien ieteicams sakārtot nepabeigtos darbus, atlaist pagātni un izvērtēt. Velti laiku savam hobijam. Ēd vairāk svaigu augļu. Izvairies no agresīviem un nervoziem cilvēkiem.

Dvīņi

Jauna paziņa, ar kuru Dvīņi saista lielas cerības, var pievilt. Bet nesteidzieties uzticēties savam pirmajam iespaidam, rīt viss var mainīties uz labo pusi. Nekritizējiet cilvēkus par sīkumiem. Atvēli laiku vingrošanai vai pastaigai ārā. Esiet uzmanīgi, vadot automašīnu.

Vēzis

Atbrīvojiet vietu sev apkārt: sakārtojiet skapjus, izmazgājiet grīdas, izmetiet atkritumus. Ir lietderīgi veikt procedūru ne tikai mājās, bet arī darbā. Tas nodrošinās svaigu domu pieplūdumu. Parūpējies par savu mājdzīvnieku veselību. Neuztver nopietni citu kritiku. Atjauniniet savus istabas augus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment