Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. janvārim: esiet gatavi virzīties uz priekšu!

Zvaigžņu ekspertu padomi palīdz izprast mīlestības jautājumus, dzīves grūtības un, protams, naudas lietas. Ar savu finanšu zvaigžņu prognozi pēdējo pilno janvāra nedēļu varēsi aizvadīt uz veiksmes un pozitīvisma viļņa.

“Maksimāla aktivitāte un bez slinkuma” – tāds ir plāns vai pat “devīze” nedēļai no 22. līdz 28. janvārim. Šajā laikā notiks pāris nozīmīgi zvaigžņu notikumi: otrdien Venēra ieies savā labvēlīgajā Mežāža zīmē, tāpēc daudziem būs fizisks un morāls spēks virzīties uz priekšu. Sestdien Urāns izkļūs no retrogrāda, atgriežot veiksmi daudzām Zvaigžņu zīmēm. Centieties rīkoties pārdomāti, lieki neriskējot, taču arī neesot dīkā.

Auns

Šajā labvēlīgajā nedēļā Auni var veltīt laiku iepirkšanās darbiem, lai atgūtu spēkus un labu garastāvokli. Bet summu, kas jums jāiztērē, labāk ir piešķirt iepriekš, lai veikalā neatstātu pārāk daudz naudas. Ja viņi būs vērīgi, Auni spēs pasargāt sevi no zaudējumiem un augt finansiāli, efektīvi risinot visas problēmas darbā. Janvāra beigās iespējami nepilna laika naudas darbi un nejauši finanšu ieņēmumi.

Vērsis

Kurš noteikti var uzlabot dzīves finansiālo pusi, ir Vērsis. Ļoti iespējams, ka šonedēļ viņiem izdosies atrisināt sev labvēlīgi daudzus finanšu jautājumus. Tāpat daudziem Vēršiem kļūs vieglāk meklēt perspektīvus biznesus un projektus. Finanšu lietās var uzticēties savai intuīcijai, lai jau iepriekš sajustu, kurš bizness nesīs naudu un kurš nesīs zaudējumus. Noderēs lietišķās tikšanās. Zvaigžņu eksperti iesaka saglabāt domāšanas skaidrību un tīrību.

Dvīņi

Dažiem Dvīņiem tikšanās ar svarīgu cilvēku palīdzēs mainīt finansiālo stāvokli uz labo pusi. Šāda tikšanās var notikt jebkurā brīdī. Tomēr jums nevajadzētu īpaši meklēt tik noderīgu kontaktu. Viņam pašam reizēm jāvēršas pie Dvīņiem. Kopumā periods ir ļoti labvēlīgs darbam un biznesam, un jūs varat tērēt naudu pirkumiem jūsu mājām, hobijiem vai nākotnes atvaļinājumiem.

Vēzis

Vēži, visticamāk, daļu savas naudas iztērēs, lai palīdzētu saviem mīļajiem. Šādi tēriņi īpaši iespējami nedēļas vidū. Nevajadzētu apspriest savas finansiālās lietas ar svešiniekiem, pat ja paļaujaties uz praktiskiem padomiem. Visticamāk, Vēži vienkārši tērēs laiku runām. Zvaigžņu eksperti šiem cilvēkiem iesaka pašiem meklēt atbildes uz jautājumiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment