Dienas prognoze 24.janvārim: saņemsiet palīdzību un atbalstu!

Auns

Jebkāda darbība mīlestības frontē ir apsveicama. Šaujiet acis, flirtējiet, izmantojiet visus līdzekļus, lai piesaistītu fana uzmanību, jūsu pūles nebūs veltīgas. Velti laiku treniņam. Pievienojiet savai diētai augļus. Jūsu daiļrunības dāvana šodien ir vislabākā.

Vērsis

Ieklausies savā intuīcijā un zīmēs, ko dod Visums: tavas problēmas risinājums slēpjas virspusē, nemeklē sarežģītus ceļus. Veltiet laiku, lai patiesi atpūstos. Nelietojiet pārmērīgi kafiju. Pavadi romantisku vakaru ar savu mīļoto. Klausies mūziku.

Lasi arī: Kas jums jāzina par sengrieķu patroniem, kuru aizgādnībā jūs esat

Lasi arī: Jaunkundze man tik ļoti sagrozīja galvu, ka es uzreiz pametu ģimeni un sāku dzīvot kopā ar viņu, bet pasaka beidzās pēc diviem mēnešiem

Dvīņi

Jūs sagaida krasas izmaiņas plānos, taču neesiet sarūgtināts un atlaidieties no situācijas: viss beigsies labi, dienas rezultāts jūs iepriecinās un liks pārskatīt ierasto dzīvesveidu. Netērē pārāk daudz izklaidei. Neatsakies no pastaigām svaigā gaisā. Uztver pārmaiņas filozofiski.

Vēzis

Ja tu atbalsti un atzīsti savus nopelnus, neesi neobjektīvs pret citu cilvēku viedokli un neapskauž citu cilvēku panākumus. Klausieties vairāk un analizējiet to, kas notiek jums apkārt. Diena ir jautrām situācijām pilna. Neaizraujies ar saldumiem. Šaubas un izmisums šodien ir nepiemēroti.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment