Naudas Mēness kalendārs 2024. gada februārim: tērējiet naudu uzmanīgi!

Ikvienam vajag naudu. Ir ļoti svarīgi ne tikai tos nopelnīt, bet arī pareizi iztērēt. Par to, kā un kur var gūt finansiālus panākumus, ne tikai saņemot jaunus līdzekļus, bet arī pareizi tos apsaimniekojot, zvaigžņu eksperti pastāstīs februāra mēnesī.

1. februāris : februāra pirmā diena notiks dilstošā Mēness paspārnē Svaru zīmē. Šī nav bīstama diena, taču to noteikti nevar saukt par labvēlīgu. Zvaigžņu eksperti šajā dienā neiesaka veikt pirkumus, aizņemties naudu vai uzsākt svarīgas lietas darbā.

2., 3.  februāris : Mēness dilšana Skorpionā. Šo periodu var saukt par ļoti labvēlīgu finanšu sektoram. Mēness šajās divās dienās mums dos daudz spēka. Lielākajai daļai cilvēku finanšu plāni piepildīsies ar atbilstošu atbildības līmeni. Varēsiet veikt pirkumus savam mājoklim.

4., 5., 6. februāris : šajās trīs dienās vismazākie ienākumi būs radošo profesiju pārstāvjiem. Šis nav arī īstais laiks, lai uzsāktu jaunus uzņēmumus, veidotu biznesa paziņas vai veiktu pirkumus tiešsaistē.

Lasi arī: Parūpējieties par sevi: šajās 8 dienas 2024. gada februārī nekas labs nav gaidāms!

Lasi arī: Spēka dienas 2024. gada februārī: nepalaidiet garām šos izdevīgos momentus!

7., 8. februāris : novecojošais Mēness Mežāzī nes veiksmi naudas un darba lietās. Mēness šajās dienās mums dos daudz spēka un enerģijas. Būs iespējams veikt svarīgus pirkumus un investēt biznesā. Zvaigžņu eksperti iesaka mūsdienās vairāk strādāt un mazāk slinkot.

9., 10. februāris : 9. ir dilstoša mēness pēdējā diena. Tas notiks Ūdensvīra paspārnē. Šis nav labākais periods aktīvam darbam, sarunām vai jaunu zināšanu iegūšanai. Nauda mūsdienās pati pie mums neatnāks. Jums būs jāpieliek visas pūles. 10. Jaunā Mēness dienā svarīgi izvirzīt jaunus nākotnes mērķus.

11., 12. februāris : Zivis nav īpaši “draudzīgas” ar augošo Mēnesi. Šajās divās dienās vairāk laika vajadzētu veltīt atpūtai un pēc iespējas mazāk riskēt, tad viss izdosies. Naudai patiks piesardzība. No otras puses, šis ir labs laiks radošam darbam.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment