Parūpējieties par sevi: šajās 8 dienas 2024. gada februārī nekas labs nav gaidāms!

Februāris nepatīkamu zvaigžņu un planetāro notikumu ziņā būs ārkārtīgi noslogots mēnesis. Tie būs pat astoņi, tāpēc ir svarīgi zināt, ko katrs no tiem nozīmē un kā jūs varat izvairīties no problēmas tieši šajās dienās un nākotnē.

Februāri var saukt par savienojumu mēnesi. Šajā periodā gaidāmi pat septiņi šādi aspekti, kas, starp citu, ir ļoti nelabvēlīgi. Tā ir diezgan unikāla sakritība, īpaši ņemot vērā, ka 28. datumā mūs sagaida trīskāršā konjunkcija. Tas notiek ļoti reti, tāpēc esiet īpaši uzmanīgs.

5. februāris – Plutona un Merkura konjunkcija

Pirmais savienojums padarīs 5. februāri ļoti nepatīkamu. Šajā dienā Plutons un Merkurs sarindosies attiecībā pret Zemi. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka 5. datumā jūs un es varam saskarties ar ļoti lielām problēmām mīlestības un komunikācijas jomā kopumā. Šīs divas planētas radīs haosu un liks cilvēkiem biežāk strīdēties, dialogos vairāk censties aizstāvēt savu viedokli un biežāk satikties pusceļā. Esi uzmanīgs 5. februārī ar saviem vārdiem un darbiem.

Lasi arī: Laimīgākais zvaigžņu zīmes pārstāvis – kas viņš ir?

Lasi arī: Dmitrijs Volhovs: kā pareizi pakārt pakavu, lai gūtu panākumus

13. februāris — Marss pārcēlās uz Ūdensvīra zīmi

Marsu Ūdensvīrā nevar saukt par negatīvu, taču atrašanās šajā zīmē viņam noteikti ir mazāk patīkama nekā Mežāzim. 13. februārī Marsa pozitīvās enerģijas samazināšanās dēļ mēs un tu varam piedzīvot motivācijas un produktivitātes zudumu. Tas neatstās kritisku ietekmi uz jūsu panākumiem, taču labāk ir mēģināt atrast spēku, lai nebūtu slinks. Kopumā līdz 22. martam, kamēr planēta atrodas šajā Gaisa zīmē, mēs saglabāsim vēlmi iet pretī panākumiem un gribasspēkam.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment