Dienas prognoze 18.martam: pieņemiet lēmumus uzmanīgi!

Auns

Auni nedēļu iesāks aktīvi, un šī attieksme izplatīsies arī apkārtējos. Vēlēsies palīdzēt, atbalstīt, dot padomu. Tas ir apsveicami, taču palīdzība nāk par labu, ja tā tiek lūgta, tāpēc neesi uzmācīgs un atceries – tev ir sakrājies daudz lietu, kas steidzami jārisina. Tu esi aktīvs un vēlies piedalīties citu dzīvē. Neatstājiet novārtā savu biznesu.

Vērsis

Vērsis sajutīs dzīvības enerģijas pieplūdumu, un viņu oratoriskās spējas būs vislabākās. Šodien jūs varēsiet vienoties pat ar visgrūtāko sarunu biedru, un jums tas ir jāizmanto par visiem 100%. Negaidiet, kad cilvēki sāks ar jums sarunas, uzņemieties iniciatīvu un pats speriet pirmo soli. Paaugstināta aktivitāte. Tu esi pārliecinošs un daiļrunīgs. Speriet pirmo soli ceļā uz sarunām.

Dvīņi

Dvīņu garastāvoklis ir nestabils, katrs sīkums viņus kaitina. Papildu pārbaudījums būs acīmredzama netaisnība pret jums no jūsu iekšējā loka vai priekšnieku puses. Centieties vismaz ārēji saglabāt mieru, drīz viss atrisināsies jūsu labā. Tu saskarsies ar netaisnību. Augsts agresijas līmenis. Turi emocijas savās dūrēs.

Vēzis

Vēža emocionālais stāvoklis atstāj daudz ko vēlēties; jūs esat aizkaitināms un ļoti nesavaldīgs savā valodā, mēdzat aprunāt un noniecināt citus. Ja jūs nesaņemat sevi, jūs riskējat kļūt par bīstamiem ļaundariem. Augsts konfliktu risks. Tu esi sarkastisks un nesavaldīgs. Skatieties savu runu, neveidojiet ienaidniekus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment