Horoskops nedēļai no 2024. gada 3. līdz 9. jūnijam: nāksies saskarties ar cilvēku agresijas un naida pieaugumu vienam pret otru!

Vasara ir sākusies, un tāpēc jums un man ir jāzina, kā un ko darīt, lai nedēļa no 3 līdz 9 būtu veiksmīga. Vasaras sākums ir maģisks laiks, kurā daudzi no mums var būt svētīti, vienkārši iedvesmojoties un motivēti.

Arī planētas uzņems nedaudz pozitīvāku noskaņojumu. Tas galvenokārt attiecas uz Merkūru, kurš pirmdien, 3., pāries Dvīņu zīmē, kas ievērojami palielinās savu ietekmi naksnīgajās debesīs, un tas būs tikai un vienīgi pozitīvs jums un man.

Bīstamākās nedēļas dienas ir 4. un 9. jūnijs. Otrdien Merkurs būs savienojumā ar Jupiteru, bet Saule ar Venēru, kas ārkārtīgi slikti ietekmēs jūs un mani.

Svētdien Marss ieies Vērša zīmē, kas izraisīs cilvēku agresijas un naida pieaugumu vienam pret otru. Mēģiniet aktivizēt savu enerģiju un sāciet virzīties uz savu mērķi, jo tuvākajās nedēļās nebūs labāka brīža.

Auns

Aunam šonedēļ jāieklausās saprāta balsī un nepakļaujas ārējām provokācijām. Merkura pozitīvā enerģija palīdzēs gūt panākumus biznesā.

Planētas palīdzēs Aunam sakārtot personiskās attiecības un rast kompromisa risinājumu jebkurā strīdā. Kopumā pašreizējais planētu novietojums paver Aunam dažas svarīgas izredzes darbā un komunikācijā.

Vērsis

No 3. līdz 9. jūnijam Vērsis varēs efektīvi pieņemt atbildīgus lēmumus un veikt produktīvu darbu pie sev nozīmīgiem un liktenīgiem projektiem.

Tagad ir svarīgi nepalaist garām iespēju satikt jaunus, patīkamus un gudrus cilvēkus. Vērsim šī nedēļa var būt ārkārtīgi svarīga. Šīs Zīmes pārstāvjiem būs daudz iespēju risināt finansiālas un mīlas problēmas.

Dvīņi

Merkurs Dvīņiem dos tikai pozitīvu enerģiju.

Viņš darbosies kā galvenais sabiedrotais, jo viņa spēcīgā pozīcija šīs Zīmes cilvēkiem atgriezīs pašapziņu, palīdzēs sasniegt atzinību par savu darbu un attapību, vairos daiļrunību un šarmu.

Perspektīva ir gaiša, bet ne uz pēdējo nedēļas dienu. Svētdien labāk neriskēt un ne ar vienu nekonfliktēt.

Vēzis

Šī ir piemērota nedēļa, lai palutinātu sevi ar jaunām lietām un izklaidētos.

Pirmdiena būs spēcīga un radošas enerģijas piepildīta. Ne visas dienas Vēžiem būs pozitīvas, īpaši otrdiena. Otrdien vēlams būt ārkārtīgi uzmanīgam it visā. Kopumā nedēļa būs veiksmīga, mierīga, mierīga.

Drosmīgie Vēži viegli gūs panākumus ar pretējo dzimumu.

Lauva

Darbā Lauvām vajadzēs satikt citus pusceļā – gan kolēģus, gan klientus, gan sadarbības partnerus. Jauni biznesa sakari palīdzēs pārvarēt daudzus šķēršļus nākotnē.

Uz šīs nedēļas augstās dinamikas fona var veidoties bezmiegs un nemiers, taču, ja nepārslogosi sevi ar lietām un laicīgi atpūtīsies, viss būs kārtībā. Savlaicīga atpūta palīdzēs Lauvām atbrīvoties no raizēm un kļūt mierīgākām.

Lasi vēl: Pāvela Globas horoskops nedēļai no 2024. gada 3. līdz 9. jūnijam: pieņemiet ieteikumus uzmanīgi, lai nezaudētu veiksmi!

Jaunava

Pirmdiena šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem būs veiksmīgākā diena. Nedēļas vidū Jaunavām savā ceļā būs jāsastopas ar dažādiem šķēršļiem, bet Merkurs nāks viņu aizsardzībā.

Lielākajai daļai problēmu būs tīri emocionāls pamats. Iespējami strīdi un konflikti ar mīļajiem, kolēģiem un pat nejaušām paziņām, taču Merkurs Jaunavām pastāstīs, kā ar intuīcijas palīdzību izvairīties no nepatikšanām.

Svari

Uz pārdzīvojumu un neseno problēmu fona Svari, iespējams, ir zaudējuši ticību sev, taču šonedēļ pie tiem nāksies atgriezties. Planētas palīdzēs viņiem atbrīvoties no satraukuma un kļūt laimīgākiem.

Nedēļa no 3. līdz 9. jūnijam ir lieliski piemērota mīlas attiecību un mīlas piedzīvojumu uzsākšanai. Ja Svari izstaro pozitīvismu, cilvēki vēlēsies ar viņiem sazināties vēl vairāk.

Skorpions

Problēmas ar enerģētisko fonu otrdien un svētdien var izraisīt pastiprinātu nogurumu un novājinātu imunitāti. Lai izvairītos no saslimšanas, tuvāko septiņu dienu laikā nav ieteicams ļauties stiprajiem dzērieniem un nevēlamiem ēdieniem.

Kopumā vairumam Skorpionu dzīve dzirkstīs jaunās krāsās. Viņiem kļūs vieglāk un patīkamāk strādāt, kā arī veltīt laiku mīlestībai un ģimenei.

Strēlnieks

Nedēļas sākumā Strēlniekiem vēlams izvairīties no stresa un vairāk komunicēt ar tiem cilvēkiem, kuri prot uzmundrināt.

Pesimistiski noskaņoti indivīdi var uzlādēt Strēlnieku ar negatīvismu, no kura atbrīvoties nebūs viegli. Šīs Zīmes pārstāvju biolauks būs ļoti spēcīgs, tāpēc toksiskas personības un enerģijas vampīri var sākt tiem pievērst uzmanību. Jums ir jātur acis vaļā.

Mežāzis

Šobrīd ārkārtīgi svarīgi ir tas, ko Mežāži domās un teiks. Tas ietekmēs viņu garastāvokli un attiecības ar citiem. Rezultātā tas kļūs par iemeslu veiksmei vai neveiksmei darbā un mīlestībā.

Mežāžiem var būt jaunas tieksmes, bet tajā pašā laikā nogurums. Tagad jūs varat darīt pilnīgi jebko, taču ir svarīgi, lai tie nebūtu pretrunā ar jūsu galvenajām dzīves vadlīnijām, mērķiem un prioritātēm.

Ūdensvīrs

Laika posmā no 3. līdz 9. jūnijam Ūdensvīri var droši mainīt apkārtni, satikt cilvēkus un doties iepirkties. Būs jāraugās, lai zinātkāre netraucētu progresam darbā.

Ūdensvīriem vajadzētu darīt lietas, kas šobrīd ir aktuālākās. Visu pārējo labāk atstāt vēlākam laikam. Nedēļas beigās noderēs kopīga atpūta ar draugiem un mīļajiem.

Zivis

Romantika, randiņi un laika pavadīšana kopā ar otro pusīti – tas viss vairos Zivju noskaņojumu un enerģiju. Nedēļas pēdējā dienā Zivīm var rasties garastāvokļa problēmas Marsa postošās ietekmes dēļ.

Nedēļas nogalē astrologi iesaka nestrīdēties ar citiem un nepadoties pusceļā uz panākumiem.

Mēģiniet cīnīties ar trauksmi, ko izraisa Jupiters. Šī nedēļa būs labvēlīga, taču ne viss var izrādīties patīkami un rožaini. Kaut kur mums un jums būs jāpiekāpjas un jāmēģina izlīdzināt rupjas malas mūsu pašu labā.

Leave a Comment