Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 24. līdz 30. jūnijam: dariet tika to, ko dvēsele vēlas, pretējā gadījumā vajās neveiksmes!

Mūs sagaida jūnija pēdējā nedēļa. Ir pienācis laiks novērtēt pagājušo mēnesi un mēģināt kaut ko darīt, lai mainītu nepareizo kursu. Zvaigžņu eksperti mums pastāstīja, kā to izdarīt.

Lielākajai daļai cilvēku pietiks spēka izšķirties par svarīgiem dzīves soļiem, taču nevajag darīt to, ko nepārprotami nevēlaties darīt.

Venēra atrodas labā stāvoklī, tāpēc mēs esam mazāk noguruši, bet Merkurs nav labā noskaņojumā, un nedēļas beigās Saturns dosies retrogradā, tāpēc esiet modrs un mēģiniet veikt enerģētisko attīrīšanu mājās, lai sagatavotos. par šo nebūt ne patīkamāko notikumu.

Auns

Aunam šonedēļ vajadzēs vairāk pacietības. Zvaigžņu eksperti atzīmē lielu varbūtību, ka cilvēki biežāk pievils Aunu, kļūs prasīgāki un arī uzvedības ziņā neprognozējami.

Mīlestības attiecībās un draudzībā labāk nepāriet uz nākamo randiņu līmeni pārāk ātri. Ar cilvēkiem vajadzētu runāt mierīgi. Arī lietas nav jākārto.

Vērsis

Merkura negatīvās pozīcijas dēļ var rasties grūtības saziņā, un ar cilvēkiem, kurus Vērsis pazīst jau daudzus gadus – ar radiem un draugiem.

Šis laiks absolūti nav piemērots mīlestības atrašanai un flirtam. Labāk koncentrēties uz darbu un mājas darbiem.

Tīrīšana palīdzēs Vēršiem mazināt nervu spriedzi, kā arī uzlabos vispārējo veselību.

Dvīņi

Lai kļūtu laimīgāki, šīs zīmes pārstāvjiem jācenšas ienest savā dzīvē kaut ko jaunu.

Tas attiecas uz visām dzīves jomām. Darbā vai biznesā vari sākt meklēt jaunus ienākumu un iedvesmas avotus.

Mīlestībā Dvīņiem biežāk jāpārsteidz mīļotais. To var izdarīt ar patīkamu pārsteigumu, interesantu un neparastu datumu.

Vēzis

Zvaigžņu eksperti stingri iesaka Vēžiem nenoskaņot sevi kādam konkrētam rezultātam mīlestībā vai darbā – vajag tikai izbaudīt procesu.

Ja ļausi savām ambīcijām sevi vadīt, ignorējot veselo saprātu, tad risks zaudēt pieaugs daudzkārt. No otras puses, neveiksmes ir gudrības un zināšanu avots, tāpēc tās ir jāuztver vieglāk.

Lauva

Zvaigžņu eksperti iesaka Lauvām būt uzmanīgākām no 24. līdz 30.jūnijam, jo ​​planētas viņiem sūtīs noteiktas zīmes.

Tie ne vienmēr būs patīkami, taču palīdzēs novērtēt tuvākās nākotnes iespējas un riskus, kā arī pieņemt svarīgus lēmumus.

Saturna dēļ nedēļa nebeigsies vislabākajā veidā, tāpēc jācenšas gādāt, lai jūsu plāni neiet uz leju.

Lasi vēl: Nosauktas trīs zvaigžņu zīmes, kuru dzīvē no 22. jūnija sāksies baltā, iespēju pilna, līnija – tuvojas zelta laiks

Jaunava

Pastāv liela varbūtība, ka šajās septiņās dienās viss izkritīs no Jaunavas rokām, kā arī cilvēki uz tām aizvainosies bez iemesla.

Ja nedēļas pirmajā dienā ir vērts izrādīt neatkarību, tad zvaigžņu eksperti iesaka lūgt tuvinieku, draugu un kolēģu atbalstu, lai varētu saņemt pienācīgu palīdzību jebkurā jautājumā. Tur nav nekā slikta.

Svari

Svariem būs visas iespējas gūt panākumus gan biznesā, gan mīlestībā, pateicoties viņu patronei Venērai.

Viņas enerģija pozitīvi ietekmēs darba un naudas jomas. Jūs varat uzņemties jebkuru uzdevumu, kā arī mēģināt atrisināt lietas, kas iepriekš tika pastāvīgi atliktas.

Ja jums trūkst pārliecības, pēc palīdzības varat vērsties atmiņās par pagātnes panākumiem un panākumiem.

Skorpions

Skorpioniem šis periods būs salīdzinoši pozitīvs un produktīvs, lai arī grūts. Tie Skorpioni, kuri joprojām ir vientuļi, varēs sajust spēka pieplūdumu.

Viņus gaida interesantas paziņas un daudz veiksmes. Varat flirtēt un veidot īslaicīgas romānas vai sākt kaut ko nopietnu.

Precētiem cilvēkiem un tiem, kuriem attiecības ir jau ilgāku laiku, tagad ieteicams aktīvi risināt locītavu problēmas.

Strēlnieks

Parādot maigumu vietās, kur nepieciešama izlēmība, Strēlnieks riskē zaudēt panākumus un saskarties ar spēcīgu pretestību.

Cilvēki būs nežēlīgi un nepiekāpīgi, laipnību uztverot kā vājumu, taču tas nenozīmē, ka Strēlniekiem jāpārvēršas par bezjūtīgiem un drūmiem egoistiem.

Jums ir jāpalīdz tiem, kas ir gatavi atbildēt ar laipnību un pozitīvismu, nevis jebkuram. Labestībai jābūt selektīvai laika posmā no 24. līdz 30. jūnijam.

Mežāzis

Lai sasniegtu laimi, dažreiz jums ir nevis kaut kas jāiegūst, bet gan no kaut kā jāatsakās. Tagad ir tieši tas brīdis, kad Mežāžiem ir jāizņem no savas dzīves kaut kas kaitinošs un nevajadzīgs.

Piemēram, mēs varam runāt par nemīlētu darbu, toksisku draudzību vai mīlestību.

Lietos un darbos, kas Mežāžiem patīk, viņi spēs nostiprināt iepriekš sasniegtos rezultātus un sāks stingrāk nostāties uz kājām.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šajās septiņās dienās sagaidāms daudz sīku raižu un nepatikšanu, taču pret tiem ir panaceja – optimisms.

Ja Ūdensvīri ir pozitīvi noskaņoti un nevaino Visumu savā liktenī, tad viņi saņems cienīgu atlīdzību par saviem centieniem.

Pazīme, ka viņi dzīvē iet pareizajā virzienā, būs tikšanās ar patīkamiem cilvēkiem un negaidīta viņu palīdzība.

Zivis

Zivīm ir svarīgi atcerēties, ka katram mākonim ir sudraba odere. Labais var būt sliktā ievads un otrādi, tāpēc jūs nevarat visu uztvert viegli un bezrūpīgi.

Tāpat tagad nevajadzētu ļauties kaitīgiem ieradumiem, jo ​​Merkurs var stipri palielināt vēlmi pašiznīcināties stipro dzērienu, azartspēļu, treknu un neveselīgu ēdienu ietekmē.

Jums ir jākontrolē sevi un jābūt atbildīgam pret sevi.

Biežāk izmantojiet tūlītējas burvestības veiksmei un panākumiem jebkurā biznesā, jo tagad grūtības var rasties no pilnīgi neparedzamām vietām.

Ar tiem var tikt galā tikai nezaudējot drosmi un neticot saviem panākumiem. Novēlam bezrūpīgu jūnija nogali un vairāk pacietības, kā arī labus cilvēkus ap jums.

Leave a Comment