Rudens labākā sezonas uzkoda: marinēti kāposti ar bietēm

Iemācies gatavot kāpostus ar bietēm, lai ģimene tevi paslavē un prasa vēl. Uzticieties mums, šī ir šī rudens labākā sezonas uzkoda.

Man patīk, ka šī recepte neaizņem daudz laika vai pūļu. Vakar pagatavoju, šodien jau kraukšķinājām, un marinādi pat dedzīgi dzeram!

Šodien dalīšos ar patiesi gardākās kāpostu uzkodas recepti. To var uzglabāt ilgu laiku bez peroksidēšanas!

Kā pagatavot kāpostus ar bietēm

Salātu sastāvdaļas

1,5 kg kāpostu

1 biete

1 burkāns

ķiploka galva

Sastāvdaļas marinādei

1,4 l  ūdens

150 g cukura

3 ēd.k. sāls

100 ml 9% etiķa

2 lauru lapas

5 piparu graudi un smaržīgie pipari

Sagatavošana

1.Bietes un burkānus nomizo un sarīvē uz korejiešu burkānu rīves.

2.Nomazgājiet kāpostus un sagrieziet lielos kubiņos. Ja jūs saskaraties ar cietajiem kāpostiem, varat tos nedaudz samīcīt ar rokām.

3.Lai pagatavotu marinādi, katliņā ielej ūdeni. Pievienojiet sāli, cukuru, lauru lapu, piparus un smaržīgos piparus. Pannu ar marinādi uzliek uz uguns, uzvāra un tad vāra uz lēnas uguns vēl minūti.

Lasi vēl: Novecojušas tendences, no kurām jums jāatbrīvojas 2024.–2025. gada rudenī un ziemā

4.Trīs litru burkā apakšā ievietojam pirmo kāpostu kārtu, otro burkānu kārtu un trešo biešu un ķiploku kārtu un atkal veidojam kāpostu kārtu. Pabeidziet salātus ar biešu un ķiploku kārtu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka katrs slānis ir stingri jāpiespiež.

5.Salāti zālē ar marinādi. Tiklīdz tie ir atdzisuši, ielieciet salātus uz dienu ledusskapī . Tikai 24 stundu laikā uzkoda būs gatava. Labu apetīti!

Pārdomas

Uz jautājumu, kā pagatavot kāpostus ar bietēm un burkāniem, lai pārsteigtu un iepriecinātu visus, vienmēr dalos ar šo recepti. Šī uzkoda noteikti rotās jebkuru galdu gan darba dienās, gan svētkos. Nemaz nerunājot par šo vitamīnu salātu priekšrocībām!

Kādi marinēti salāti jums garšo? Dalīsimies un apmainīsimies ar receptēm!

Leave a Comment