Šodien esam sagatavojuši kūkas recepti “slinkajiem” . Šis gardums ir ideāli piemērots tiem, kas mīl saldumus, bet kuriem nav daudz laika, lai mājās gatavotu dažādus desertus.
Vēl viena šī deserta priekšrocība ir tā, ka tā pagatavošanai nepieciešamas tikai dažas vienkāršas sastāvdaļas! Šo kūku var pagatavot minūtēs (neskaitot atdzišanas laiku) un pat nav jācep!
Banānu kūka
Sastāvdaļas
500 g “Ziemeļu” piparkūkas
500 g skābā krējuma
2 banāni
100 g pūdercukura
1 glāze rieksti
Sagatavošana
1.Banānus sagriež plānās šķēlēs.
2.Sagrieziet piparkūkas 5-6 mm biezos apļos.
3.Sajauc pūdercukuru ar skābo krējumu un sagatavo riekstus. Lai to izdarītu, apcep tos un smalki sagriež.
4.Izklājiet dziļu bļodu ar pārtikas plēvi. Ņem banānus un piparkūkas, iemērc saldskābā krējumā un izklāj kārtās. Neskopojies ar skābo krējumu, tad kūka būs labi izmirkusi. Neaizmirstiet apkaisīt kārtas ar riekstu skaidiņām.
5.Kad bļodu piepildi līdz augšai, sablīvē visu ar rokām un liec desertu uz nakti ledusskapī. No rīta kūku var pasniegt!
Šo kūku var pagatavot vakarā, lai baudītu no rīta. Sarežģīto kūku laikmets ir beidzies! Mēģiniet pagatavot šo vienkāršo brīnumu pats, un jūs redzēsiet, ka jums nav jāstāv pie plīts dienām ilgi, lai pagatavotu gardu kūku!