Šī tomātu baltā pupiņu zupa ir tik ļoti garda un tajā tiek izmantoti produkti, kas ļauj ātri un viegli pagatavot vakariņas. Tā ir garšīga, pasniegta ar rīvētu parmezānu un kraukšķīgu maizi.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
2 ēdamkarotes olīveļļas
1 sīpols, sagriezts kubiņos
1 liels burkāns, nomizots un sagriezts kubiņos
3 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
1 kārba kubiņos sagrieztu tomātu ar baziliku, ķiplokiem un raudeni – neiztīrīta.
1 ēdamkarote tomātu pastas
1 tējkarote žāvētu itāļu garšvielu
1/4 tējkarotes sasmalcinātu sarkano piparu pārslu (pēc izvēles)
2 kannelīni pupiņu kannas, noskalotas un nosusinātas.
2 1/2 glāzes nesālīta dārzeņu buljona
1 ēdamkarote svaigi spiestas citrona sulas
sāls un svaigi malti melnie pipari pēc garšas
1 glāze rupji sasmalcinātu spinātu vai vairāk pēc garšas
Pirmais pagatavošanas solis:
Uzkarsējiet olīveļļu lielā pannā uz vidējas uguns. Pievienojiet sīpolu un burkānu un, bieži maisot, vāriet, līdz tie kļūst mīksti (6 līdz 8 minūtes). Ievietojiet ķiplokus un 30 sekundes līdz 1 minūtei gatavojiet, līdz tie kļūst smaržīgi.
Otrais pagatavošanas solis:
Pievienojiet tomātus, tomātu pastu, itāļu garšvielas un sarkano piparu pārslas, līdz viss ir labi samaisīts. Pievienojiet pupiņas, dārzeņu buljonu, citrona sulu, sāli un piparus un, laiku pa laikam maisot, uz lēnas uguns vāriet uz lēnas uguns 15 līdz 20 minūtes.
Lasi vēl: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2025. gada 27. janvāra līdz 2. februārimiesaka atpūsties un virzīt savu enerģiju pareizajā virzienā
Trešais pagatavošanas solis:
Zupai pievienojiet spinātus, vāriet un pasniedziet karstu.