Kā pagatavot sārmainu ūdeni – tas palīdz cīņā pret vēzi un izvada no organisma toksīnus

Tava organisma darbspējas lielā mērā ir atkarīgas no skābju-sārmu līdzsvara. Neracionāla barība ar augstu skābju saturu izraisa organisma oksidēšanos un izjauc normālu iekšējo orgānu darbību. Lai atjaunotu optimālu pH līmeni, ieteicams laiku pa laikam savā ēdienkartē pievienot sārmainu ūdeni. Lūk, kāpēc!

Mēs pastāstīsim tev par sārmaina ūdens noderīgumu, kā arī par to, kā šādu ūdeni uztaisīt par pavisam lētām naudiņām.

Sārmains ūdens

Nav noslēpums, ka optimālai organisma darbībai un tā pietiekošai mitrināšanai nepieciešams izdzert ne mazāk kā 2 litrus ūdens diennaktī. Mūsdienīgais dzīves ritms, sēdošs darbs un neapdomīga ēdiena lietošana izjauc mūsu ķermeņa līdzsvaru. Tas izraisa problēmas ar gremošanu, provocē hroniskas saslimšanas, noved pie organisma pavājināšanās, svara palielināšanās un daudzām citām nelaimēm. Lai padarītu organismu sārmaināku, ir svarīgi dzert pareizu ūdeni, kā arī iekļaut savā ēdienkartē produktus ar augstu sārmu saturu.

Sārmaina ūdens noderīgums

Izņemot to, ka tāds ūdens palīdz normalizēt organisma skābju-sārmu līdzsvaru, tam ir vesela virkne priekšrocību cilvēka Vese***ai.

  1. Sārmaina ūdens lietošana ir lieliska gremošanas sistēmas slimību profilakse.
  2. Tas palīdz novērst daudzas hroniskas saslimšanas, tajā skaitā arī onkoloģiskas pataloģijas.
  3. Sārmains ūdens novērš brīvo radikāļu uzkrāšanos organismā, tādējādi atbrīvojot organismu no toksīniem.
  4. Profilaktiska sārmaina ūdens lietošana normalizē As**s pH līmeni un normalizē As**srites procesus.
  5. Ūdens ar augstu sārmju saturu mitrina katru organisma šūnu, novēršot priekšlaicīgas novecošanās procesu.

Sārmainu ūdeni iegūst sarežģītas filtrācijas ceļā, un tad ūdens ir samērā dārgs. Par laimi, ir dažas mājas receptes, ar kuru palīdzību sārmainu ūdeni ir iespējams pagatavot mājās un praktiski bez izdevumiem.

Recepte Nr. 1

Ielej bļodā ar vāku 1 litru tīra ūdens. Tur pievieno 1 citronu, kas sagriezts 8 daļās un 1 tējkaroti Himalaju sāls. Cieši aizver vāku un ļauj ūdenim nostāvēties 12 stundas istabas temperatūrā. Izdzer 3 glāzes tāda ūdens no rīta pirms brokastīm.

Lasi vēl: Pamēģini 2 nedēļas kājas ieberzt ar sodu – nespēsi noticēt rezultātiem!

Recepte Nr. 2

Šī sārmaina ūdens pagatavošanas recepte ir balstīta uz dzeramās sodas pozitīvajām īpašībām. Pievieno 1 tējkaroti bikarbonāta nātrija ūdens glāzē un izdzer. Ļoti noderīgi!

Recepte Nr. 3

Šis sārmaina ūdens pagatavošanas veids ir ļoti vienkāršs. Tas sastāv no tā, ka ūdens 5 minūšu laikā ir jāuzvāra. Tādā veidā tiek paaugstināts ūdens pH līmenis no 7,2 līdz 8,4. Vārītu ūdeni labāk uzglabāt slēgtā traukā un lietot atdzesētu.

Tādu ūdeni vēlams lietot samērīgi, vien 5 ml šķīduma uz ķermeņa masas. Ja tava ēdienkarte jau tā ir bagātīga ar sārmainiem produktiem, tad ieteicams konsultēties ar ārstu, pirms sākt lietot sārmainu ūdeni.

Avots:

Leave a Comment