Radiostacijai “Kurzemes Radio” 21 gada jubileja

Latvijā pirmā un lielākā reģionālā radiostacija Kurzemes Radio 25. maijā svin 21 gada jubileju. Visas dienas garumā kopā ar Kurzemes Radio personībām tiks sagaidīts jauns darba cēliens.
Šī gada martā tika veiktas vizuālas izmaiņas uzņēmuma logo, lai ar jaunu spēku un vēl lielāku atbildību informētu, izglītotu un izklaidētu Kurzemes Radio klausītājus. Sagaidot un svinot uzņēmuma 21. dzimšanas dienu, radio personības visas dienas garumā piedāvās kopā izklaidēties un iegūt balvas.
Modernajā pasaulē divdesmit viens tiek saukts par “Acīti”, tādēļ šogad tāda ir arī dzimšanas dienas tēma. Katras stundas divdesmit pirmajā minūtē klausītājam būs iespēja spēlēt kāršu spēli “Acīte” jeb “Divdesmit viens” ar kādu no ētera personībām. Spēle tiks sākta plkst. 7:21 kopā ar Daci Blathenu un Edmundu Aizkalnu. Ar viņiem būs divas spēles līdz plkst. 9:00, bet pēc tam līdz plkst. 11:00 studijā spēli vadīs Edmunds un Saulainā Rīta koncerta viesis Kristaps Čimbars. Dienas otrajā pusē Māris Dadzis aicinās uzspēlēt “Acīti”, bet no 14:00 līdz 18:00 studijā darbosies Ieva Dzene un Emīls Kazakovs. Tā kā 25. maijs ir piektdiena, tad no 18:00 līdz 19:00 ēterā raidījums Skatuves putekļu stāsti kopā ar Daci Blathenu un raidījuma viesi – dziedātāju, mūziķi Lauri Valteru. Savukārt, pēdējās spēles notiks kopā ar Ievu Dzeni un Edgaru Čeporjus.
Kurzemes Radio savu darbību sāka 1997. gada 25. maijā. Apraides zona aptver visu Latvijas rietumu pusi līdz Rīgai. Kopumā tiek raidīts 6 raidītāju tīklā – Liepājā FM 88,4; Kuldīgā, Talsos FM 106,4; Ventspilī FM 107,9; Saldū FM 98,9; Tukumā, Jūrmalā FM 92,4 un Jelgavā FM 92,6, kā arī Kurzemes Radio iespējams klausīties internetā. Aktualitātēm iespējams sekot līdzi Kurzemes Radio sociālo tīklu profilos: facebook.com/KurzemesRadio, twitter.com/KurzemesRadioLV, draugiem.lv/kurzemesradio/ un instagram.com/kurzemes_radio/

Leave a Comment