Zodiaka zīme Ūdensvīrs: akmeņi, talismani un krāsas


Ūdensvīriem pieder akmens, kas īpaši ietekmē viņu likteni, dabu un veselību. Šīs konstelācijas pārstāvjiem ir granāts, ametists, akvamarīns, kvarcs un cirkons.

Lasi arī: Sieviešu hormoni

Sarkanais granāts dod labu veiksmi aktīviem un enerģiskiem ūdensvīriem. Tas viņiem dod priecīgu gribu un veicina ātru enerģijas atjaunošanu. Zaļais granāts piesaista veiksmi mīlestībā un draudzībā, kā arī sniedz labu garastāvokli un uzlabo efektivitāti.

Ametists simbolizē klusumu un mieru. Viņš dod savam valdītājam emocionālo līdzsvaru un saved viņa domas kārtībā. Šo akmeni ieteicams nēsāt tiem Ūdensvīriem, kuri veltīja savu dzīvi sportam. Ametists dod vitalitāti un attīsta gribasspēku.

Akvamarīns palīdzēs ūdensvīriem draudzībā un attiecībās ar apkārtējiem cilvēkiem. Šis akmens var labvēlīgi ietekmēt ķermeni. Tas atvieglo stresu, spriedzi un novērš satraucošas domas.

Lasi arī: Lucavsala kļūs daudz pieejamāka apmeklētājiem

Kvarcs attīsta Ūdensvīrā iespiešanos un intuīciju. Viņš dod labu garastāvokli un neļauj viņa īpašniekam zaudēt sirdi pat grūtos apstākļos. Šis akmens aizsargā no bīstamām situācijām, pasargā no neapdomātām darbībām un lēmumiem. To vajadzētu nēsāt tiem Ūdensvīriem, kuri pastāvīgi ir pakļauti riskam un spēlējas ar likteni. Rozā krāsas kvarcs padara ģimeni laimīgu un rada mīlestību. Tas ir nepieciešams arī tiem, kuri nav pārliecināti par savām spējām un bieži vien nonāk depresijā. Rozā kvarcs jālieto Ūdensvīriem, kas nodarbojas ar mākslu. Šis amulets var uzlabot radošumu un dot iedvesmu un jaunas idejas.

Cirkons dod Ūdensvīram optimismu, pašapziņu un apņēmību. Tas stiprina veselību un stiprina atmiņu. Šo akmeni ieteicams nēsāt Ūdensvīram, kura profesija ir saistīta tikai ar intelektuālo darbu.

Katrai Zodiaka zīmei ir arī savi talismani. Ūdensvīram ir talismani, kas pilnībā atspoguļo viņu būtību. Galvenais ir ikona ir visefektīvākie talismani šīs kopas pārstāvjiem. Ūdensvīrs nevar dzīvot bez ticības, kustības un virziena. Šie talismani var viņiem palīdzēt pasaules zināšanās, atrast savu ceļu dzīvē, ticēt sev un atrast eksistences jēgu. Vēl viens talismans, kas der Ūdensvīram, ir eņģelis. Viņš kalpo kā aizsargs no briesmām un nepatikšanām. Viņš dod īpašniekam intuīciju, gudrību un ticību sev.

Lasi arī: Kādam dzīvniekam līdzinās jūsu vīrietis, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Ūdensvīra krāsas – zilā krāsa. Zilā krāsa Ūdensvīrus raksturo kā dziļus un gudrus cilvēkus, kas spēj just un izteikt savas emocijas. Šī krāsa raksturo mieru un harmoniju. Zilā krāsa simbolizē vieglumu. Viņš dod šī zvaigznāja kopienas pārstāvjiem pacietību, aktivitāti un enerģiju.

Avots

Leave a Comment