Kā atpazīt katru Zodiaka zīmi, pēc izskata? Ārējais raksturojums!

Izrādās, ka katras zodiaka zīmes pārstāvjiem ir raksturīgas ārējā izskata pazīmes, kas piemīt tikai viņiem. Salīdzini sevi, savus tuviniekus, draugus un paziņas ar zodiaka zīmju aprakstiem un uzzini, cik lielā mērā tie atbilst viņu izskatam!

Auns
Aunu viegli atpazīt pēc biezajiem matiem un spilgti izteiktajām, biezajām vai kopā virs deguna saaugušajām uzacīm. Mati var būt jebkuras krāsas, taču tiem vienmēr piemīt ļoti piesātināta nokrāsa, piemēram, spilgti blonda vai izteikti tumša. Taču visbiežāk Auniem mati ir vara krāsā. Vispār rudi mati bieži sastopami starp šīs zīmes pārstāvjiem.

Tāpat Auns viegli atpazīstams pēc viņa izaicinošā skatiena un kvēlojošajām acīm. Ķermeņa uzbūve visbiežāk ir spēcīga ar attīstītu muskulatūru, kas ļauj Aunam būt labā formā līdz dziļam vecumam. Āda ir tumša vai sarkanīga.
Uz galvas vai sejas šīs zīmes pārstāvjiem bieži ir dzimumzīmes, viena liela vai vairākas mazākas. Kustības Auniem ir asas un straujas, gaita apņēmīga.

Tipiski Auni: Žans Pols Belmondo, Eltons Džons, Meraija Kerija, Kristofers Lamberts, Selīna Diona, Aleks Boldvins, Stīvens Sīgals, Alla Pugačova, Karmena Elektra.

Lasi arī: Mīli sevi un padari sevi daudz harmoniskāku

Vērsis
Šajā zīmē dzimušie vīrieši un sievietes ir ļoti skaisti. Ķermenis Vēršiem ir spēcīgs un proporcionāls. Tiesa, uz vecumu vīriešiem parādās vēderiņš mazkustīga dzīvesveida dēļ. Žestikulācija ieturēta, jo Vērši ir nosvērti un cenšas neizdarīt liekas kustības.

Vēršiem raksturīga iezīme ir biezi mati, visbiežāk tumšas krāsas. Vīriešiem var būt arī biezs apmatojums uz krūtīm un sejas (viņiem patiešām piestāv bārda!). Ādas krāsa patumša. Vēršiem ir diezgan lielas acis tumši pelēkā vai brūnā krāsā.

Skropstas garas un biezas, skatiens maigs, samtains. Lūpas pilnīgas un jutekliskas. Uz vaiga bieži ir viena liela dzimumzīme. Ausis vai nu ļoti cieši piekļautas vai stipri atstāv no galvas.

Tipiski Vērši: Salvadors Dalī, Džeks Nikolsons, Als Pačīno, Mišela Feifere, Filips Kirkorovs, Odrija Hepbērna, Džordžs Klūnijs, Linda Evangelista, Pīrss Brosnans, Šēra.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment