Kā atpazīt katru Zodiaka zīmi, pēc izskata? Ārējais raksturojums!

Dvīņi
Dvīņu ķermeņa uzbūve visbiežāk ir astēniska, viņi nav muskuļoti, bet stiegraini. Figūra slaida, kājas garas, augums bieži ir virs vidējā. Smalka iegarena, nedaudz asimetriska seja. Protams, dažkārt sastopami arī apaļīgi Dvīņi, taču arī viņi ir kustīgi un veikli. Dvīņiem seja bieži klāta ar vasarraibumiem.
Lūpas sakniebtas vai savilktas bantītē. Dvīņu sejas izteiksme ir nedaudz šķelmīga. Skatiens dzīvs un ātrs, acis nelielas. Mati plāni un nepaklausīgi, tāpēc Dvīņi bieži izvēlas īsu matu griezumu. Matu un acu krāsa var būt jebkāda. Deguns ir smalks, ļoti bieži ar asu galiņu. Pastāvīgās un dzīvās mīmikas dēļ sejas ādai ir nosliece uz izstiepšanos un ar laiku tā pārklājas ar grumbu tīkliņu.

Tipiski Dvīņi: Naomi Kempbela, Klints Īstvuds, Merilina Monro, Prinss, Džonijs Deps, Pols Makartnijs, Nikola Kidmena, Kristīna Orbakaite.

Lasi arī: Kāpēc vīrieši zaudē savas mīļākās sievietes?

Vēzis
Vēžiem ir nosliece uz apaļīgumu, īpaši tas parādās uz vecumu. Ķermeņa aprises maigas, izplūdušas. Seja apaļa un pilnīga, sejas āda bāla. Degunam ir maigas līnijas. Mati mīksti, gludi un paklausīgi. Parasti tie ir gaiši vai zili melni.

Vēzi visvieglāk pazīt pēc acīm, kurām ir divi tipi. Pirmais tips: apaļas, izspiedušās uz āru, ūdeņainas ar ļoti maigu un skumju izteiksmi. Šādas acis var būt zilas, pelēkas vai zaļas. Otrais tips: skatiens vērts uz iekšu, šaura acu forma, acu krāsa piesātinātāka, sastopami Vēži pat ar brūnām acīm. Sievietēm Vēžiem mēdz būt lielas krūtis, kuras rotā dzimumzīme.

Tipiski Vēži: Maikls Taisons, Pamela Andersone, princese Diāna, Toms Krūzs, Silvestrs Stallone, Kortnija Lova, Toms Henkss, Harisons Fords.

Lauva
Lauvām raksturīga labi veidota figūra un muskuļots ķermenis. Vīriešiem bieži ir plati pleci un šauri gurni. Sievietēm šauri gurni ir tikai pusaudžu vecumā, pēc tam tie kļūst samērīgi ar figūru. Ja Lauva izvēlas slinku dzīvesveidu, tad ar vecumu var uzbaroties. Taču Lauvas parasti mīl nodarboties ar sportu, tāpēc prot uzturēt ķermeni kārtībā.

Lauvu augums ir vai nu ļoti garš vai īss. Seja ar izteiktiem vaigu kauliem. Galva apaļa, liela un lepni pacelta. Acis mirdzošas, bieži ar piepaceltiem ārējiem kaktiņiem, skatiens skaidrs. Tipiskiem Lauvām raksturīgi biezi, gaiši mati, bet vīriešiem mati bieži atkāpjas pieres sānos. Mati un uzacis saulē viegli apdeg.

Tipiski Lauvas: Koko Šanele, Madonna, Dženifera Lopersa, Arnolds Švarcenegers, Dastins Hofmans, Antonio Banderass, Roberts De Niro, Patriks Sveizijs, Bils Klintons, Napoleons, Luijs de Finess, Pjērs Rišārs.

Jaunava
Jaunavas ir vidējas miesas būves. Figūra samērīga, var būt gan spēcīga, gan kalsna, bet ne tukla. Jaunavām raksturīga pazemināta jostas vieta. Seja ovāla un saspringta. Acis nelielas, vērīgas, ar vērtējošu skatienu. Lūpas cieši sakniebtas.

Deguns var būt liels vai garš, bieži vien ar vāji izteiktu kuprīti. Mati smalki un gludi. Matu krāsa var būt jebkāda, taču ar vecumu tā kļūst tumšāka. Acis arī var būt jebkuras krāsas. Visbiežāk sastopamas acis riekstu brūnā vai rudzupuķu zilā krāsā.

Tipiskas Jaunavas: Klaudija Šīfere, Šons Konerijs, Maikls Džeksons, Ričards Gīrs, Kianu Rīvzs, Čārlijs Šīns, Fredijs Merkurijs, Hjū Grānts, Sofija Lorēna.

Lasi arī: Saki šīs 6 frāzes sievietei un tu viņai liksi justies mīlētai un cienītai

Svari
Svaru miesas būve ir astēniska, trausla, bet ļoti harmoniska. Augums visbiežāk ir neliels, pat īss. Sievietes ir miniatūras un ļoti pievilcīgas. Viņām ir tievs viduklis, augsti paceltas krūtis, ideālas formas sēžamvieta un gurni. Vīrieši arī ir pievilcīgi, taču ne atlētiska tipa.

Visi Svari saglabā pievilcību pat vecumā. Raksturīgākā šīs zīmes iezīme ir bedrītes vaigos. Lūpas jutekliskas un spilgtas. Uzacis ir akurātas, skaidri iezīmētas, īpaši to ārējie stūri. Mati ļoti skaisti, viegli viļņaini, jebkuras krāsas. Vīriešiem ap 30 gadu vecumu mati var sākt atkāpties, taču tas viņu pievilcībai nekaitē.

Tipiski Svari: Bridžita Bardo, Maikls Duglass, Ketrīna Zeta-Džonsa, Gvineta Paltrova, Keita Vinsleta, Vladimirs Putins, Sigurnija Vīvere, Džons Lenons, Lučano Pavaroti, Žans Klods van Damme, Katrīna Denēva.

Skorpions 
Skorpioniem vienmēr ir spilgts un labi prātā paliekošs izskats. Atpazīt šo zīmi vislabāk var pēc acīm. Īpaši iespaidīgs ir Skorpionu skatiens – kvēlojošs, vērīgs, tāds, kas aizskar dvēseles dziļumus. Acu krāsa var būt jebkāda, bet vienmēr ļoti spilgta. Bieži vien acis mēdz būt ļoti tumšas, dziļas vai tēraudaukstas. Ārējie acu kaktiņi var būt piepacelti.

Deguns ir diezgan smalks, ar kuprīti un nolaistu asu galiņu. Augšlūpa nedaudz uzrauta. Mati biezi un cieti. Skorpioniem var būt spilgti blondi mati, bet biežāk viņiem ir izteikti melni mati. Ķermenim ir nosliece uz tuklumu, īpaši ar vecumu. Parasti Skorpioni ir spēcīgas miesas būves, dažkārt pat atlētiskas. Augums virs vidējā. Manieres mierīgas, pārliecinošas, taču Skorpioni vienmēr ir gatavi aktīvai darbībai.

Tipiski Skorpioni: Alēns Delons, Demija Mūra, Leonardo Di Kaprio, Džūlija Robertsa, Djego Maradona, Vūpija Goldberga, Denijs De Vito, Bjorka, Pikaso, Voltērs.

Strēlnieks
Strēlnieki ir liela auguma ar stingru, muskuļotu ķermeni. Viņiem ir zināma nosliece uz apaļīgumu vai pat tuklumu, taču, neraugoties uz to, viņi vienmēr izskatās reprezentabli. Vīriešiem ar laiku parādās vēderiņš, sievietēm var būt lieli gurni, lai gan ķermeņa augšdaļa ir diezgan eleganta. Raksturīga Strēlnieka pazīme – pagarināts jebkuras formas deguns.

Šīs zīmes pārstāvjiem ir augsta piere un bedrīte zodā. Acis parasti ir novietotas tālu viena no otras, skatiens nedaudz zobgalīgs, bet ne nekaunīgs. Visbiežāk acis ir brūnas. Mati mīksti un ļoti biezi (īpaši sievietēm), lai gan starp vīriešiem sastopami arī tādi, kam mati sāk atkāpties. Starp šīs zīmes pārstāvjiem ir daudz šatenu.

Tipiski Strēlnieki: Vudijs Allens, Tīna Tērnere, Britnija Spīrsa, Ozijs Osborns, Kima Beisingere, Frenks Sinatra, Stīvens Spīlbergs, Kristīna Agilera, Breds Pits.

Lasi arī: “Ekstrasensu ciņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikums, kā palielināt ienākumus un piesaistīt veiksmi

Mežāzis
Mežāži visbiežāk mēdz būt kalsnas miesas būves. Protams, sastopami arī drukni Mežāži, taču tā ir ļoti reta parādība. Šīs zīmes pārstāvjiem ir šaurs krūšu kurvis un tievs kakls. Augums var būt jebkāds. Sejas izteiksme vienmēr sakoncentrēta. Pati seja šaura, ar bālu vai zemes nokrāsu. Deguns visbiežāk ir garš, bet profils skarbs.

Lūpas šauras un bālas. Sejā spēcīgi izteiktas deguna-lūpu grumbas. Mati visbiežāk tumši, taisni. Raksturīgākā Mežāžu iezīme – nolaisti ārējie acu kaktiņi. Acu krāsa bāla, visbiežāk sastopamas pelēkas krāsas acis. Skatiens vienaldzīgs. Jaunībā Mežāžu izskats ir diezgan skarbs, auksts un atsvešināts. Taču ar vecumu viņi it kā kļūst jaunāki un top ļoti pievilcīgi.

Tipiski Mežāži: Keita Mosa, Rikijs Mārtins, Marlēna Dītriha, Entonijs Hopkinss, Mels Gibsons, Mihaels Šūmahers, Adriano Čelentano, Nikolass Keidžs, Elviss Preslijs, Džims Kerijs, Kevins Kostners.

Ūdensvīrs
Ūdensvīri ir vidējas, diezgan spēcīgas, lai gan ne atlētiskas miesas būves. Augums visbiežāk ir garš. Seja ovālveida, bez spilgti izteiktiem sejas vaibstiem, deguna un lūpu formas. Tāpēc Ūdensvīra tēls ne vienmēr paliek atmiņā, lai gan bieži viņiem ir diezgan neparasts izskats. Mati jebkuras krāsas, bet vairākumā gadījumu tie ir viļņaini.

Lūpas ir smaidīgas ar piepaceltiem kaktiņiem. Raksturīgākās Ūdensvīra pazīmes – skaidra, atklāta seja un lidojoša gaita. Sievietes Ūdensvīri ir maz pakļautas vecuma izmaiņām, ar gadiem viņas izskatās arvien jaunākas.

Tipiski Ūdensvīri: Nastassja Kinski, Fils Kolinss, Brendons Lī, Dīters Bolens, Dženifera Anistone, Džons Travolta.

Zivis
Zivju skaistums ir noslēpumains un netverams. Tipiskām Zivīm ir apaļa seja ar maigiem vaibstiem. Sejas krāsa visbiežāk bāla vai maigi rozā. Acis lielas, skumjas, nedaudz miegainas. Jaunībā Zivis ir ļoti pievilcīgas un slaidas, taču ar vecumu sāk izplūst miesās.

Tām ir grūti saglabāt figūras slaidumu. Lai to paveiktu, nepieciešams katru dienu vairākas stundas pavadīt trenažieru zālē, nodarboties ar vingrošanu un skriešanu. Diētas nedod vēlamo rezultātu. Arī vīriešiem Zivīm ar vecumu parādās nosliece uz apaļīgumu. Taču viņiem visbiežāk ir pagarināta sejas forma, bet acis nav tik lielas kā sievietēm.

Tipiskas Zivis: Šārona Stouna, Sindija Krauforde, Brūss Viliss, Drū Berimora, Elizabete Teilore, Džons Bon Džovi, Čaks Noriss, Laiza Minelli, Kurts Kobeins.

Avots:

Leave a Comment