Horoskops 19. augustam – jauni sākumi ceļojumos!

Šodien esiet uzmanīgi it visā, jo īpaši ar cilvēkiem, par kuriem jūs neesat pārliecināti. Vēlams ir nodarboties ar sortu un uzlabot muskuļu noturību, šajā gadījumā spēka treniņi nāks par labu. Šīs dienas akmeņi: melnā pērle, aleksandrīts, dūmakainais topāzs, orfīts.

Auns

Labvēlīga diena saziņai ar partneriem, personisko problēmu risināšanai. Noderīgas fiziskās aktivitātes. Nevar izslēgt patīkamas ziņas, kas saistītas ar tuviem cilvēkiem vai panākumiem mīlestības lietās. Piemērota diena laulībām, izklaidēm, ceļojumiem. Jūs nevarat atteikties izpildīt pieprasījumus.

Lasi arī: Sieviešu horoskops: kā likt vīrietim atvērt maku

Vērsis

Labvēlīga diena, īpaši vīriešiem. Viņi varēs piesaistīt aktīvu partneri vai meklēt jaunus sabiedrotos. Notiks veiksmīgas tikšanās, sarunas, braucieni, kontakti. Iespējams jauns romantisks hobijs, bet ambīcijas vai nepatiesa pieticība neļauj parādīt dziļumu jūtās un nopietnus nodomus.

Dvīņi

Komercdarbība veiksmīgi attīstīsies un sniegs vēlamos rezultātus. Nav izslēgts jaunu ideju rašanās, kas palīdzēs atrast jaunus ienākumu avotus. Zvaigznes iesaka domāt par saviem romantiskiem kontaktiem un vaļaspriekiem. Droši vien vērsiet skatu uz iepriekšējo fanu horizontu. Liktenis rūpēsies par vientuļajiem Dvīņiem – viņiem ir romantiskas tikšanās iespējas.

Vēzis

Labvēlīga diena uzlabot dzīves potenciālu, personīgo šarmu, intuīciju. Nodarbības, mīļākie hobiji vai darbs var novest pie iekšējā vai atklājumu punkta uz papildu ienākumu avotiem. Ir ieteicams doties ciemos vai saņemt viesus mājās. Vientuļajiem Vēžiem ir garantēta atzīšana un panākumi privātajā dzīvē, tomēr nāksies mainīt taktiku un rīcību saistībā ar tēmu uzmanību.

Lasi arī: 5 lietas, kas atšķir īstu vīrieti no puikas

Lauva

Cieta un bīstama diena, kas saistīta ar morālo tīrību, lai atbrīvotos no citu cilvēku domas. Neatbildiet uz notiekošo – daudz kas ir atkarīgs ne tikai no jums. Negatīvās tendences novedīs pie finansiāliem zaudējumiem vai neparedzētiem izdevumiem. Neizslēdziet problēmas ar pretējā dzimuma cilvēkiem.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment