Sieviešu horoskops nedēļai no 20. augusta līdz 26.augustam – bagātīga nedēļa

Lai nokļūtu pie panākumiem, un izvairītos no neveiksmes, jūs varat meklēt astroloģija prognozes palīdzību jūsu zodiaka zīmei. Iknedēļas sieviešu horoskops pateiks daiļajam dzimumam, kas sagaida nedēļā no 20. līdz 26. augustam.

Lasi arī: Kādi sieviešu sejas vaibsti piesaista vīriešu uzmanību

Šīs dienas būs bagātas ar dažādiem debess ķermeņu aspektiem un zvaigznāju savienojumiem, tāpēc ir laiks nostiprināt savu bioenerģiju. To var izdarīt ar rotaslietu palīdzību, kas palīdz palielināt sieviešu enerģiju.

Auns

Astrologi brīdina, ka Auniem jābūt piesardzīgiem ceturtdien: tas ir iespējams, ka pagātne būs jūtama, tādējādi uzvedot uz pareizā ceļa. Jādomā divreiz pirms zvana bijušajam partnerim vai draugam, lai dotu otru iespēju, kas izrādīsies ne tas labākais veids. Iespējams, ka jums būs jāatceras jūsu kļūdas. Venēra, aspektā ar Neptūnu un Jupiteru, darbojas disharmoniāli; Jums jāstrādā pie sevis, lai netiktu izstumta no Fortunas.

Šīs nedēļas pozitīvās dienas Aunu pārstāvēm ir nedēļas nogale. Radošā Saules enerģija sestdien būs piemērota, lai izlīdzinātu konfliktus, meklējot kopīgas intereses, un svētdien – izšķirošam lēcienam uz priekšu. Bet, ja jūs nevirzāt spēkus pareizajā virzienā, šī iespēja var izrādīties neveiksmīga.

Lasi arī: 4 lietas, kas liek vīrietim bēgt no sievietes

Vērsis

Nedēļas sākumā Mēness, atsakās no pozīcijām, tāpēc sievietes, kas dzimušas šajā konstelācijā, var satikt negaidītus šķēršļus, kuri viņas visdrīzāk gaidīja. Lai no tā izvairītos, labāk, ja ir plāns B svarīgās situācijās. Par laimi, tā kā Mēness pastiprinās, riski tiek samazināti, un līdz svētdienas pilnajam Mēnesim viss var radikāli mainīties.

Atbalsts Versim būs no Venēras, kas 23. augustā, kā arī nedēļas nogalē būs spēcīga. Gan mīlestībā, gan finanšu jautājumos ir nepieciešama piesardzība. Neatbilstoši izdevumi un nepamatota greizsirdība var kaitēt vairāk nekā ārēji apstākļi.

Lasi arī: Kādas sievietes izvēlas vīrieši: pēc zodiaka zīmes

Dvīņi

Šīs septiņas dienas Dvīņiem būs mierīgas, ja jūs nezaudēsiet savu dzīves kontroli. Tagad labāk ir atbildēt uz zvaniem laicīgi, apzināties visus notikumus un neaizkavēt lēmumu pieņemšanu. Ceturtdien, kad Neptūna negatīvā enerģija palielināsies, kavēšanās var kļūt par nepatikšanām, un pārējā nedēļa kļūs par darbu pie kļūdām.

No otras puses, uzmanības pievēršana lietām un jūtīgums mīlestības jautājumos 23. augustā glābs Dvīņus no problēmām nākotnē. Nedēļas nogali labāk ir pavadīt  radošajos meklējumos, nevis atskatīties uz nepatīkamām personām un klausīties sevi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment