Sieviešu horoskops: kā likt vīrietim atvērt maku

Vispirms viņi sola pasniegt zvaigznes no debesīm un zvēr, ka viņi darīs visu mīlestības vārdā, bet pēc kāda laika viņi aizmirst dot pat ziedu pušķi! Šī ir vīriešu būtība. Daudzi spēcīgākā dzimuma pārstāvji, iegūstot sievieti, vairs nedod viņai dāvanas. Kāpēc tas tā notiek un kā jūsu partnerim likt atvērt maciņu priekš kārotā kažoka vai gredzena, varat lasīt mūsu sieviešu horoskopā.

Auns

Auna vīrietis ir dāsns dāvanās. Tomēr dažu apstākļu dēļ viņi bieži vien aizmirst, iepriecināt savu sievieti. Viņam ir nepārtraukti jāatgādina, ka jūs vēlaties viņa uzmanību naudas izteiksmē. Tikai mājieniem jābūt pārredzamiem un vienlaikus neuzkrītošiem.

Vērsis

Ja jūs vēlaties, lai Vērsis atver maciņu, tad jums ir tieši viņam jāpasaka par to, tikai bez asarām, histērijām un pārmetumiem. Maigi un neuzspiesti pastāstiet viņam par savām vēlmēm, un viņš tev dos dāvanu bez jebkādiem jautājumiem.

Dvīņi

Sasniegt no Dvīņu vīriešiem vēlamo, bieži vien ir vienkārši nereāli. Viņam pastāvīgi ir visas rūpes, un viņam nav laika iepirkties un izvēlēties savu mīļo klātbūtni. Lai nokļūtu šī cilvēka makā, jums jāparāda viltība un jāizmanto jūsu sieviešu burvīgums. Piemēram, jūs varat teikt par savām vēlmēm Dvīņiem romantiskā vidē vai gultā. Šī zvaigznājā iekarsušie pārstāvji piekritīs visam.

Vēzis

Lai vēzis bieži dāvā ziedus un dāvanas, sievietes horoskops iesaka spēlēt ar viņu ideālā ģimenē. Sievietei jāpierāda savam mīļajam, ka viņa var būt laba saimniece, rūpīga sieviete un kaislīga mīļākā. Ja vīrs-Vēzis ir pilnīgi apmierināts ar savu biedru, viņš visu noliks pie viņas kājām.

Lasīt arī: Kādas ir dzemdību priekšrocības pēc 30 gadiem?

Lauva

Lauvai likt atvērt maciņu, ir ļoti vienkārši. Šim nolūkam sievietei bieži vajadzētu viņu slavēt un teikt komplimentus. Nu, un, protams, starp komplimentiem, neuzkrītoši pateikt viņam par savām vēlmēm. Lauva-vīrietis sievieti uztver kā savu panākumu rezultātu. Apzinoties savu pārākumu par visu, ne bez sievietes palīdzības, protams, viņš tūlīt dod savam biedram visu, ko viņa tikai vēlas.

Jaunava

Vīrietim-Jaunavai ir grūti likt dalīties ar naudu. Viņam vajadzīga īpaša pieeja. Sievietei ir jāspiež uz žēluma. Šī zvaigznāja pārstāvis nav tāds cepums, jo tas var likties no pirmā acu uzmetiena: viņš, redzēdams viņa izredzētās asaras vai žēlīgās acis, noteikti izpildīs visas viņas vēlmes.

Svari

Svariem patīk skaitīt naudu un bieži vien ir diezgan skopi ar dāvanām, it īpaši, ja tam nav iemesla. Sievietei ir jāpaļaujas uz trikiem: dot mājienu viņam, ka viņam nenāktu par sliktu atjaunināt savu garderobi. Mudiniet viņu doties iepirkties. Pateicoties par rūpēm un uzmanību, viņš arī tevi palutinās.

Skorpions

Saskaņā ar sieviešu horoskopu, Skorpionu vīrieši nepieļaus, ja viņa draudzene izskatīsies kaut kā. Savaņģot šo kolēģi var ar nelielu triku. Ejiet pastaigā pa veikalu vai izvelkot spīdīgu žurnālu, un neuzkrītoši parādiet to, kas pieķēra jūsu uzmanību. Viņš noteikti to atcerēsies un izdarīs tev patīkamu pārsteigumu.

Lasīt arī: Kā katra Zodiaka zīme var kļūt bagāta

Strēlnieks

Padariet vīru no šī zvaigznāja greizsirdīgu, parādiet viņam, ka viņš var zaudēt tevi vienreiz un uz visiem laikiem, tad viņš visu nometīs pie tavām kājām. Greizsirdība un šķiršanās neizbēgamības īstenošana, padara Strēlnieku neiedomājamu.

Mežāzis

Mežāzim nepatīk tērēt naudu. Lai viņš dāvinātu dāvanu, tam jābūt ļoti labam iemeslam. Sievietei jāinformē viņas izvēle, ko viņa vēlas, lai saglabātu harmoniskas attiecības.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram patīk dot dāvanas, bet gandrīz vienmēr tas nesniedz to, kas nepieciešams. Lai vīrieti – Ūdensvīru, ievestu pareizajā virzienā, sievietei iepriekš jāvienojas par kopīgu iepirkšanos.

Zivis

Š zvaigznāja vīrietis bieži pat nenojauš, ka dāvana viņa izvēlētajam ir norma. Sievietei ir jāpasaka viņam par to tieši acīs. Ieteikumi un citi viltīgi triki nenodrošina nekādu rezultātu. Palīdzēs tikai ar pašpārliecinātību un vienkāršību.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment