Lauru lapa makā: spēcīgs talismans, lai piesaistītu naudu

Ja jūs pastāvīgi nomāc finansiālas grūtības, parastā lauru lapa palīdzēs jums atbrīvoties no tām. Ar šo vienkāršo naudu talismanu jūs varat pārvarēt problēmas ar naudu un palielināt bagātību.

Senos laikos cilvēki izmantoja dažādas metodes, lai tiktu galā ar monetārajām grūtībām. Un daudzas no šīm metodēm ir efektīvas pat tagad. Piemēram, lauru lapu vienmēr uzskatīja par spēcīgāko monetāro talismanu, kas aizsargā pret finanšu problēmām. Eksperti jums pateiks, kā izmantot lauru lapu, lai piesaistītu bagātību un naudas veiksmi.

LASI ARĪ: Visveiksmīgākās un visneveiksmīgākās Zodiaka zīmes

Kā pārvērst lauru lapu par talismanu

Lai lauru lapas būtu spēcīgi naudas talismani, tas ir jāsagatavo pareizi. Lai to izdarītu, jums būs nepieciešams:

  • lauru lapas;
  • ēteriskās eļļas (pačūlija, apelsīns, baziliks);
  • zaļš audums;
  • sarkans pavediens.

Lai rituāls strādātu ātrāk, ir nepieciešams to darīt pilnmēness naktī. Izvēlieties dzīvoklī privātāko vietu, lai mājinieku enerģija neietekmētu rituāla spēku. Pretējā gadījumā tas neradīs rezultātus.

Uzpiliniet uz lauru lapām vienu pilienu pačūlijas, apelsīnu un bazilika eļļas. Šīm ēteriskajām eļļām ir spēcīga monetārā enerģija, kas palīdzēs piesaistīt finansiālus panākumus. Ietiniet lauru lapu zaļā audumā, viegli sasieniett ar sarkanu pavedienu un atstājiet uz loga līdz rītam. No rīta paņemiet lauru lapu, bet sadedziniet audumu un sarkano pavedienu.

LASI ARĪ: Vārdi – važas un vārdi – spārni: izvēlieties, ko teikt

Kā uzglabāt lauru lapu savā makā, lai piesaistītu naudu

Pēc lauru lapas uzlādēšanas tā ir jāievieto makā. Šajā gadījumā tā vienmēr piesaistīs naudu pie sevis.

Lai talismans strādātu pilnā apjomā, iepiliniet dažus pilienus pačūlijas, apelsīnu un bazilika eļļas savā makā, un tikai pēc tam ielieciet lauru lapu makā.

Ieteicams lauru lapu turēt atsevišķi no monētām un banknotēm, bet, ja jums nav šādas iespējas, tad kopā ar banknotēm ievietojiet talismanu.

Ja jūs glabājat lauru lapu ar banknotēm, mēģiniet rūpīgi ņemt naudu, lai citi cilvēki nevarētu redzēt jūsu talismanu. Pretējā gadījumā viņš var zaudēt savu varu.

Ja jūsu talismana izskats ir bojāts, nomainiet to pēc iespējas ātrāk. Tas nozīmē, ka lauru lapa absorbēja pārāk daudz negatīvās enerģijas un zaudēja spēku.

avots: dailyhoro

Leave a Comment