Visveiksmīgākās un visneveiksmīgākās Zodiaka zīmes

Veiksme ir relatīva lieta. Laba veiksme var dot jums tūlītēju labklājību vai glābt dzīvību kritiskos apstākļos, bet tikai pēc stundas paiet garām, un nepalīdzēt banālā situācijā. Tomēr starp mums ir patiesi laimīgie, kas “piedzima ar zelta karoti mutē”, kā arī patoloģiski neveiksmīgi cilvēki, uz kuriem uzvēlās “33 nelaimes.”

Veiksmīgas Zodiaka zīmes

Strēlnieks

Strēlnieks – daudzpusīga un ļoti entuziasma pilna personība. Varbūt tāpēc viņi vienmēr ir īstajā vietā, kad tas ir patiešām nepieciešams. Katrs cilvēks, kurš ir cieši pazīstams ar Strēlnieku, apstiprinās, ka šai personai ir reāls sajūta uz veiksmīgu biznesu.

Ir vērts teikt, ka veiksme lielā mērā ir atkarīga no Strēlnieka rakstura. Tas ir pašaizliedzīgs cilvēks, risku mīlošs un nekad neatkāpjas pirms grūtībām. Strēlnieks biežāk nekā citi piekrīt riskantām darbībām, kuru cena var būt gan pilnīga sabrukšana, gan tūlītēja bagātība. Šīs zīmes personības ir pārliecinātas – jo spēcīgāka ir pašapziņa, jo lielākas izredzes noķert laimes putnu!

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kuras ļoti smagi pārcieš neveiksmi!

Skorpions

Cilvēki, kas labi pazīst Skorpionus, apliecina, ka šiem cilvēkiem nav nepieciešama veiksme! Viss viņiem ir viegli, un, lai ko viņi neiedomātos, tas burtiski notiek „viens un divi”! Kā tas notiek?

Varbūt viss ir šīs zīmes pārstāvju raksturā. Fakts ir tāds, ka Skorpioniem ir neticama ietekme uz citiem un spēj tos kontrolēt paši par sevi. Pastāvot kādai citai problēmai, ap Skorpioniem uzreiz parādās personības, kas palīdz viņiem pārvarēt šķērsli un pilnīgi nesavtīgi, paļaujoties tikai uz šīs personas labvēlību. Šādi brīnumi vienmēr notiek ar Skorpionu!

Dvīņi

Šīs zīmes pārstāvjus var saukt par īstiem laimīgajiem, un vis tikai tāpēc, ka viņu veiksmi nodrošina neticama intuīcija. Dvīņi smalki jūt briesmas, un viņi jūt, kad ir vērts uzņemties risku. Tāpēc viņi biežāk nekā citi uzvar visu veidu loterijās un izvairās no briesmām, ja citi viegli nonāk nepatikšanās.

Šajā gadījumā veiksmi Dvīņiem veicina rakstura spēks. Tās ir ārkārtīgi piesardzīgas personības, kas neko nedarīs, neaprēķinot vairākus soļus iepriekš. Tāpēc nav pārsteidzoši, ka Dvīņi paliek virs ūdens, kad citi banāli grimst.

LASI ARĪ: 4 pazīmes, ka persona, kas ir ienākusi jūsu dzīvē, ir saistīta ar jums karmiski

Zivis

Daudzi uzskata, ka Zivis ir vājas un neaizsargātas personas. Tomēr dzīve rāda, ka tie ir ļoti laimīgi, kuriem slava un bagātība nāk bez lielām pūlēm. Kā, bez rakstura spēka, viņi to sasniedz?

Ir vērts teikt, ka Zivis ir reāli pretendenti. Viņi ir neticami attīstīti mākslinieki, pateicoties tam viņi var burtiski pierast pie kādas lomas. Ar šo kvalitāti viņi sasniedz visu, ko vēlas. Turklāt Zivīm ir augsts jutības līmenis. Viņi jūt citu cilvēku noskaņojumu, un daži var pat lasīt prātus! Šīs lielvaras, kuras prasmīgi izmanto Zivis, ir apkārtējās un tiek ņemtas par banālu veiksmi.

Ūdensvīrs

Zīmes “Ūdensvīrs” pārstāvji atšķiras ar netradicionālu domāšanu. Šie cilvēki skatās uz pasauli citādi, uztver apkārtējos objektus un notikumus, kas notiek pilnīgi citādā veidā nekā vairums citu. Līdz ar to Ūdensvīrs reaģē uz šiem notikumiem pilnīgi citādi. Šā iemesla dēļ šīs zīmes identitāte ir labākā pozīcijā un biežāk gūst panākumus.

Apkārtne raksturo Ūdensvīru kā “vienaldzīgu”, kurš nepārdzīvo gadījumos, kad citi krīt panikā. Vienkārši, Ūdensvīrs nezaudē savas sajūtas neparedzētās situācijās, viņi redz izredzes un zina, kur krist panikā, un kur tas ir bezjēdzīga enerģijas izšķērdēšana. Bet šie cilvēki ir pieķērušies idejām, ko citi jau sen ir pametuši. Ūdensvīrs zina, ka tas varētu strādāt! Un, ja tas notiek, citi saka: “Tev ir paveicies!”

Zīmes, kurām dzīvē veicas un neveicas

Auns

Runājot par veiksmi, Auns ir neskaidra zīme. Fakts ir tāds, ka šie indivīdi ir ļoti impulsīvi un nereti darbojas bezjēdzīgi. Saskaroties ar problēmu, Auns bez vilcināšanās steidzās, cenšoties pārvarēt šķērsli to spītības un atjautības dēļ.

Dažreiz šādas bezjēdzīgas darbības beidzas ar pilnīgu neveiksmi un sabrukumu. Tomēr biežāk Auns iznāk kā uzvarētājs un nosmeļ visu „krējumu”, uzvarot pret tiem, kas ir plānojuši un domājuši katru soli. Auns parasti ir pionieri, pionieri daudzās jomās. Iespējams, ka tāpēc viņu sauc par laimīgo.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment