Abavas vīna darītavā atklās degustācijas telpu

Šī gada 9. augustā Abavas vīna darītavā noritēs jaunas degustācijas telpas atklāšana tās saimnieku Mārtiņa un Lienes Barkānu vadībā. Pasākuma ietvaros noritēs arī vīnu degustācija, ļaujot uz vietas nobaudīt Abavas vīna darītavas labāko un apbalvotāko produkciju.

Abavas vīna darītava ir dibināta 2010.gadā un īsā laikā ir kļuvusi par vadošo Latvijas vīna darītavu. 2018. gadā Abavas ģimenes vīna darītavas preču zīme uzvarējusi konkursā “Gada preču zīme pasaulē”, savukārt 9. augustā tiks atklāta arī darītavas degustācijas telpa. Nokļūšana no Rīgas uz Abavas vīna darītavas telpām Tukuma rajonā tiks organizēta ar ērto Lux Express autobusu.

MEDIJU IEVĒRĪBAI!

Izbraukšana no Rīgas uz Abavas vīna darītavu plānota 9. augustā no viesnīcas Radisson Blu Latvija pieturas (uz Baznīcas ielas) plkst. 16:00 ar Lux Express autobusu. Savu dalību pasākumā lūdzam apstiprināt līdz 6.augustam, sazinoties ar Lauru Studenti ([email protected], +371 26143053).

Par Abavas vīna darītavu

Vīna darītava ABAVAS ir Mārtiņa un Lienes Barkānu ģimenes izveidots un attīstīts uzņēmums, kas nodarbojas ar kvalitatīvu dzērienu ražošanu no Latvijā audzētiem augļiem un ogām. Strauji attīstoties, dažu gadu laikā ABAVAS izauguši par vadošo vīna, sidra un brandvīna darītavu un ir vieni no lielākajiem vīnogu audzētājiem Latvijā – viņu vīnogulāji aizņem vairāk nekā divus hektārus.

Par “Lux Express Group”

“Lux Express Group” ir starptautiskais autobusu reisu operators, kas piedāvā savus pakalpojumus Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Polijā, Helsinkos, Baltkrievijā un Krievijā. “Lux Express Group” klientiem nodrošina pieejamus augstas kvalitātes pakalpojumus dažādās klasēs – “Lux Express” un biznesa ceļotājiem īpaši ērtu “Lux Express Lounge” klasi.

Leave a Comment