Pat zinātnieki ir šokā par šo neticami pozitīvo ābolu efektu uz cilvēkiem

Lieto uzturā ābolus katru dienu un aizmirsti par zālēm 

Āboli attīra As**is un limfātisko sistēmu, kā arī palīdz vājai kuņģa darbībai. Līdz jaunajam gadam āboli ir visvērtīgākie.

Ja Jums ir augsts As**sspiediens, tad Jums vienu mēnesi vajadzētu pamēģināt katru dienu apēst vismaz 4 – 5 ābolus un Jūsu spiediens normalizēsies bez speciālu zāļu lietošanas.

Īpaši nepieciešami āboli ir cilvēkiem, kuri ir saistīti ar darbu, kurā intensīvi jāpielieto savs prāts un aterosklerozes slimniekiem, jo āboli palīdz ārstēt aknas, nieres, reimatismu un podagru. Ja Jums ir grūti apēst pāris ābolus dienā, kā alternatīvu var izmantot sulu.

Lai notievētu, pietiek ar to, ka vienu dienu nedēļā Jūs apēdīsiet 2 kg ābolu, var arī attīrītus.

Pret saaukstēšanos un klepu vāriet un dzeriet  tēju no ābeles zariņiem, lapām un ziediem.

Ja Jūs uz nakti apēdīsiet vienu sulīgu ābolu, tad labs miegs Jums būs garantēts.

3 -4 āboli dienā palīdzēs neattīstīties avitaminozei un anēmijai. Tieši šim gadījumam vērtīgi ir skābie āboli.

Āboli paildzina dzīvi

Ja jūs ābolus lietosiet uzturā regulāri, respektīvi, katru dienu, tas paildzinās Jūsu dzīvi par 10 – 17 gadiem. Britu zinātnieki ir atklājuši, ka ābolos ir elements, kas atjaunina sirdi, uzlabo As**s cirkulāciju un paaugstina imūnās sistēmas aizsardzību Āboli spēj paildzināt dzīves garumu tieši tāpēc, ka tie pazemina holesterīna līmeni asinīs, bet ābolos esošie antioksidanti atjaunina visu organismu.

Āboli kosmetoloģijā 

Āboli labvēlīgi iedarbojas arī uz cilvēka ārieni, stimulē matu augšanu un novērš grumbiņu veidošanos. No āboliem var taisīt labas sejas maskas, kā arī, lai attālinātu ādas novecošanās procesus, katru dienu ir ieteicams notīrīt seju ar ābolu miziņu,

Leave a Comment