Ābolu pīrāgs “Maigumiņš” – sulīgs, aromātisks un kūst mutē!

1

Šis gluži vienkāršais ābolu pīrāgs ir pelnījis slavas vietiņu manu recepšu klāstā. Kad pirmo reizi to gatavoju, ļoti, ļoti cerēju, kaut sanāktu tāds pats, kā attēlots bildē! Ābolu gabaliņi, kas dekorē pīrāga virsmu, atgādina kaut ko ļoti eksotisku, bet pildījums ir tik ļoti maigs, gluži kā suflē!

Galvenais – izvēlēties labus ābolus, kuri būtu sulīgi, zaļi un mazliet skābeni. Ja Jūs ievērosiet produktu proporcijas, kādas ir norādītas receptē, nav pat ne mazāko šaubu, ka pīrāgs varētu neizdoties. Tas ir tik maigs, un tik lieliski garšo, kad ir atdzesēts… Pat nevar novaldīt siekalas, domājot par to!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kā pagatavot šo debešķīgo našķi

Leave a Comment