Absurds! Tu neticēsi ar ko “apprecējās” šī sieviete un kā kāzas notika

Amerikā, Indianas štatā ir kāda vienkārša un parasta, 38 gadus veca vidusskolas skolotāja, Džesika Heis. Ar kāzu ceremonijas palīdzību viņa ir pievienojusies elitārai “svētīto jaunavu” grupai, kuras ir vienojušās laulības saitēs ar Jēzu.

Šī elitārā apvienība ir kaut kas līdzīgs mūķenēm, ievērojot celibātu, bet atšķirība ir tā, ka viņām nav jādzīvo klosterī un viņām nav jāveic nekādi obligātie ar baznīcu saistītie darbi. Tomēr, neskatoties uz to, lielākoties viņas brīvprātīgi piedalās dažādos baznīcas pasākumos.

marrie jesus

Pati Džesika stāsta, ka viņa nonāca pie lēmuma, apprecēt Jēzu, pēc ilgiem gadiem, kurus viņa bija pavadījusi lūgšanās un dvēseles meklējumos. Viņa saka, ka viņa turpinās dzīvot savu ikdienas dzīvi, vienīgi viņa nedrīkstēs precēt nevienu citu, kā arī, viņas dzīvē vairs nebūs seksa.

marrie jesus3

“Es uzskatu, ka katram cilvēkam dzīvē ir jāapprecas. Kāds to izdara ar savu mīļoto un izredzēto, bet es to izdarīju ar Jēzu,” stāsta līgava. Ceremonijas dienā, baznīcā ieradās vairāk simti cilvēku, kuri lielākā daļa līgavai bija svešinieki. Viņi bija ieradušies intereses mākti, lai redzētu, kā kaut kas tik neierasts notiek.

marrie jesus4

Džesika ilgi bija norūpējusies par to, kādu kleitu vilkt, jo viņa zināja, ka tai ir jābūt pieklājīgai un diskrētai. Ne tikai tāpēc, ka viņa precēja Jēzu, bet arī tādēļ, ka vienā ceremonijas posmā, viņai vajadzēja pilnībā ar vēderu uz leju apgulties uz grīdas, pretī altārim. Pati ceremonija pilnībā neatbilst tradicionālajai laulību ceremonijai, bet tiek izmantoti pāris simboli no tās, kas iekļauj gan kleitu, gan laulību gredzenu.

Avots: dailymail.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">es</cite>

    absolūti stulbs raksts. Ceremonija ir parasta, tradicionāla, gadu tūkstošos aprobēta. Jēga jebkuram klosterim vai kongregācijai, kur māsas dzīvo pasaulē, bet ar nabadzības, paklausības un šķīstības solījumiem, ir dzīve kopā ar Jēzu. Latvijā ir simtiem tādu cilvēku, tik lielākā daļa neko nezin par viņiem. Un nav vajadzības – ja var sacept tik absurdu rakstu par tik elementārām lietām.

  • <cite class="fn">Laumix Dizelis</cite>

    “sieviete” ar Jēzu neprecas, precas “jaunava” un viņai bērnu uztaisīs Svētais Gars un Dievs būs krusttēvs vai ari vecaistēvs, vai abi kopā, kā nu tiem svētajiem tur tie radu raksti sanāk. Moderna ģimene.

Leave a Comment