Acu kontakta burvība: kad dvēseles pieskaras un dziedē!

Acu mistiskā vara ir viena no skaistākajām un sarežģītākajām parādībām vienlaicīgi. Daudzi uzskati balstās uz acs spēku, un tas ir acu spēks, kas paver daudzus kastes, kas ir pilnas ar noslēpumiem, kas gaida, lai tie tiktu atklāti!

Tas var būt pārāk garīgs vai mistisks, bet jebkurā gadījumā zinātne un mūsdienu spiritisti apstiprina, ka tiešam acu kontaktam ir īpaša vara un ietekme uz mūsu ķermeni un dvēseli!

LASI ARĪ: 3 Zodiaka zīmes, kurām neveicas ar naudu

Tiek uzskatīts, ka tiešam kontaktam ar acīm ir pāris interesantas sekas dvēselei, ko mēs apspriedīsim tālāk. Tomēr ir arī pierādīts, ka acu kontaktiem ir ne tikai garīga, bet arī dziedinoša iedarbība. To izmanto mūsdienīgos SPA kā sava veida relaksējošu / dziedinošu procesu, un tā kļūst arvien populārāka visā pasaulē!

Dziļāks savienojums

Ja jūs patiešām vēlaties redzēt citas personas dvēseli, jums ir jāskatās tieši acīs. Ir teikts, ka acis ir dvēsele. Šī metode patiešām palīdz diviem cilvēkiem atrast garīgu savienojumu un tuvoties vienam otram garīgā nozīmē. Saskaņā ar jaunākajiem pētījumiem aptuveni 60–70% cilvēku izvairās no tieša kontakta ar acīm vai to uzskata par intimitāti (ja tas ilgst ilgāk). Tas ir tikai vēl viens pierādījums tam, cik spēcīgs ir kontakts ar acīm, bet tas arī pierāda, cik  antisociāla ir kļuvusi cilvēce!

Pieredze

Var uzzināt arī caur tiešu kontaktu ar acīm. Tā ir pieredze, kas var palīdzēt jums ne tikai uzzināt vairāk par cilvēkiem, ar kuriem jūs izveidojat šo savienojumu, bet arī palīdzēs jums uzzināt vairāk par sevi!

Turklāt jūs uzzināsiet vairāk par emocijām un empātiju. Tieša acu kontakta pieredze, protams, atstās daudz atmiņā. Tas ir tikai vēl viens pierādījums tam, ka tiešs kontakts ar acīm un cieša uzmanība ir pirmais solis ceļā uz īstu cilvēka savienojumu!

LASI ARĪ: Cik tumša ir jūsu dvēsele saskaņā ar Zodiaka zīmi?

Ār*tnieciskā jauda

Kā jau teicām, acu kontakta ārstnieciskās īpašības ir pārsteidzošas. Izmantojot šo metodi, jūs uzzināsiet, kā manipulēt ar enerģiju starp jums un jūsu partneri, kā arī uzzināt, kā empātija ir noderīga cilvēkiem, kam tā ir nepieciešama. Tas palīdzēs jums uzlabot savas sociālās prasmes un kļūt patīkamākam un noderīgākam cilvēkiem, kas jums patīk.

Dvēseles maisījums

Nu, tas attiecas uz visām romantiskām dvēselēm. Kad atradīsiet savu dvīņu liesmu, acu kontakts atvērs milzīgu “portālu” starp jūsu dvēselēm. Tikai viens skatiens jums pateiks daudz vairāk, nekā jūs varētu iedomāties!

avots: esotericblog

Leave a Comment