Cik tumša ir jūsu dvēsele saskaņā ar Zodiaka zīmi?

Ja jūs esat godīgs pret sevi, atbilde uz šo šķietami neiespējamo jautājumu jums aizņems visu laiku. Pirmkārt, jums ir jāatceras visas labās un sliktās lietas, ko jūs kādreiz esat darījis savā dzīvē. Tad jums būs patstāvīgi jānovērtē situācija kopumā.

Mēs centīsimies palīdzēt un pateikt, cik tumša jūsu dvēsele ir balstoties uz jūsu Zodiaka zīmi. Tas sniegs jums godīgāku un objektīvāku atbildi.

Auns

Jūs esat pretēji tumšajai dvēselei. Ja jūsu dzīvē bija negatīvas situācijas, tā nebija melnā, biedējošā tumsa, kas absorbē visu, kas tajā iekrīt.

LASI ARI: Izvēlies mandalu, lai uzzinātu par savu dvēseles lēmumu!

Vērsis

Jums ir melna dvēsele. Fakts ir tāds, ka neviens to īsti nezina, jo jūs mēdzat aizdzīt ikvienu, kas ir pietiekami tuvu, lai to redzētu. Tava tumšā dvēsele izpaužas no īpašumtiesību viedokļa, ko jūs parādāt tiem, kam jūs atveraties un rūpējaties. Bet tajā pašā laikā visa šī greizsirdība un kontrole pārējiem ir pārāk smaga, un galu galā viņi atstās jūs.

Dvīņi

Jūsu dvēsele ir tumši pelēka. Tas būtībā nozīmē, ka jūs varat iet pa līniju starp labo un ļauno, pozitīvo un negatīvo; jūs zināt, kā pārvietoties dzīvē augšup un lejup. Jūs varat pielāgoties jebkurai dvēseles dimensijai vai krāsai, kas visvairāk atbilst situācijai un jūsu vajadzībām!

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment