Ādama un Ievas pārbaudījums: tas, ko jūs redzat, jums pateiks, kas jums ir svarīgi

Ja jūs jautāsiet dažādiem cilvēkiem, „kas ir mīlestība” tieši tagad, varbūt visas atbildes būs atšķirīgas. Jo, lai gan ir dažas līdzības, mīlestības izpratne ir tik intīma un individuāla, ka to nav iespējams noteikt ar pārliecību. Katrai personai mīlestības nozīme ir atšķirīga. Ko jūs vispirms ieraudzījāt: ābolu, Ādama un Ievas ķermeņu kontūras vai viņu sejas?

Ābols

Ja jūs pirmo ieraudzījāt ābolu, tad jūs mīlestībā nevarat pieļaut nesaskaņas. Ir svarīgi, lai jūs justos droši un pārliecināti, lai jūs varētu pilnībā dot sevi savam mīļotajam un jūsu attiecībām. Tas ir tas, kas dod jūsu mīlestībai ietvaru, bez kura nekam jums nav jēgas.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada janvārim: sagaidāmas nozīmīgas izmaiņas!

Ādama un Ievas ķermeņi

Ja pirmā lieta, ko redzat, ir viņu ķermeņi vai ķermeņa kontūras, tad jums ir svarīgi, lai attiecībās būtu ķīmija. Jums ir jūtama fiziska intimitāte ar citu personu, pirmām kārtām. Un tas ne tikai aptver seksuālo plānu, bet arī to, kā viņš skūpstās, kā viņš tevi pārņem vai kā viņš satver jūsu roku.

Ādama un Ievas sejas

Ja jūs pirmo pamanījāt Ādama un Ievas sejas, tad ir svarīgi, lai jums būtu jūtas attiecībās. Lai gan tas šķiet lieks, tajā pašā laikā ir daudz pāru, kuri vispār neparāda mīlestību. Bet ne tukšs romantisms jums ir svarīgs, bet ir svarīgi, lai jūs tiešām justu, ka otrs cilvēks tevi mīl un jums ir dziļa emocionāla saikne.

avots: esotericblog

Leave a Comment