Ādas apdegumi saulē: Vecmāmiņas līdzekļi, kas palīdzēs

Ādas apdegumi saulē

Ādas apdegumi saulē ir nepatīkama lieta. Ja tev gadījies apdedzināt savu ādu saulē, tev noteikti jāiegaumē šie vecmāmiņu padomi.

Šos pdomus vari likt lietā, ja nav pieejami kādi speciāli krēmi, kas var palīdzēt pret ādas apdegumiem (piemēram, ļoti labs līdzeklis ir Dzintars ražotais SOS balzams pret apdegumiem pēc sauļošanās – pagaidām gan tas vairs nav nopērkams, jo Dzintars nav atsācis ražošanu)

Ja tava āda ir apdegusi, noteikti tev ir nepatīkamas sajūtas, dedzina ādu, tev ir drudzis, sāp galva. Tavas sāpes var izbeigt arī dabīgie līdzekļi.

 

Ādas apdegumi saulē: Tomātu sula

Tomātu sulu var lietot kā ārstniecisku līdzekli, lai tev vairs  nedegtu āda. Sulai ir jābūt tikko spiestai, bez jebkādām piedevām – sāls vai cukura.

Lasi arī: 6 efektīvi veidi, kā nomierināt saulē apdegušu ādu

 

Kartupelis

Svaigs kartupelis palīdz ļoti ātri tikt vaļā no apdegumiem. Svaigu kartupeli sagriez uz pusēm un maigi ierīvē ādā, kartupelis arī atvēsinās tavu ādu.

 

Ādas apdegumi saulē: Jogurts bez piedevām

Lai iegūtu šo jogurtu tiek pievienota baktērija speciāla – probiotiķis, kas normalizē tavu zarna traktu darbību. Šis jogurts spēs aizsargāt tavu ādu. Uz apdegušās ādas ir jāuzklāj bieza kārta jogurta, un jātur 15 minūtes. Pēc tam ar salvetīti noņem nost jogurtu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment