Agras pazīmes tam, ka jūsu laulība varētu izjukt

Sievai ir bijis pirmskāzu uztraukums. Ja sievai ir bijušas aukstas kājas pirms kāzām, šķiršanās iespēja vairāk nekā dubultojas. Labās ziņas? Vīrietim, kuram ir šaubas par “jā-vārdu” nav nekādas ietekmes tam, kāda izraisīsies laulība turpmāk.

Pāris apprecējās, būdami jauni vai arī tad, kad viņiem ir jau pāri 32. Protams, kā jau parasti saka, nav pareizi precēties tad, kad vēl abi ir pavisam jauni. Viņiem nav bijusi pieredze ar citiem partneriem – tas var izjaukt laulību. Pēc 32 gadiem šķiršanās risks palielinās par 5 % ar katru gadu – tas ir saistīts ar savu neatkarību un vēlmi pēc savas teritorijas.

Ģimenē ir divas meitas. Par nelaimi, tas palielina risku par 43%. Un pat, ja ģimenē ir viena meita, tas palielina šķiršanās risku par 5%. Turpretī, ģimenes, kurās ir divi dēli, saskaras aptuveni ar 37% risku. 

Šķiršanās pāriet no ģimenes ģimenē. Ja tavi vecāki ir šķīrušies, pastāv 40% iespējamība, ka tas pats var notikt ar tevi. Bet, ja tu apprecies otru reizi, tad iespējamība pieaug līz 91%. 

Parādi. Materiālās grūtības ir pamatā ļoti lielam stresam. Materiālā laime ļoti drastiski var sabojāt jūsu attiecības – it īpaši, ja pēc viena kredīta atmaksāšanas nākas ņemt nākamo. Un, ja vēl viens no partnerim ir liels tērētājs, procentuālā iespējamība pieaug līdz 45%.

Vīrs savās bērnības bildēs ir šķobījis seju. Lai arī cik dīvaini tas neizklausītos, cilvēkiem, kuri šķobās savās bildēs, pastāv 5 reizes lielāka iespējamība izšķirties, nekā tiem, kuri bildēs smaida. 

Viens partneris smēķē, otrs ne. Tad pastāv 75-91% iespējamība, ka laulība var izjukt. Kāpēc? Citādāks dzīvesstils un vērtības ir problemātiskas. 

Sieva pelna vairāk. Ģimenēs, kur sieva ar vīru pelna līdzīgas naudas summas kopā dzīvos ilgāk, nekā tās, kurās sievas alga ir ievērojami lielāka. Un, ja sieva pelna par 60% vai vairāk, nekā vīrs, tad šī iespējamība dubultojas, nekā tad, ja sieva nestrādā vispār.

Sieva ir vecāka. Ja sieva ir no 1-3 gadiem vecāka par vīru, rodas 53% šķiršanās iespējamība. Tās ir citādākas vērtības, citādāka dzīves uztvere. 

Avots: www.womansday.com

 

Leave a Comment