Aicina uz semināru izpratnes veicināšanai par nekustamā īpašuma tirgu

Lai palīdzētu potenciālajiem nekustamā īpašuma pircējiem, ekspertiem un ikvienam interesentam labāk izprast norises Latvijas mājokļu tirgū, no 10. oktobra nekustamo īpašumu kompānija LATIO piedāvā bezmaksas izglītojošu semināru ciklu. Pirmā tikšanās – “Skats uz mājokļu tirgu no helikoptera” – kopā ar Luminor galveno ekonomistu Pēteri Strautiņu notiks ceturtdien, 10.oktobrī, plkst. 18.30 LATIO Pop-Up birojā Krišjāņa Barona ielā 24/26, Rīgā.

Pirmajā LATIO seminārā tiks aplūkota Latvijas ekonomikas kopējā Vese***a, strukturālās pārmaiņas, reģionu attīstība, ienākumi, nodarbinātība, tendences finanšu sektorā un citas tēmas, kas ietekmē mājokļu tirgu.

Gan tie, kuri šobrīd plāno iegādāties īpašumu, gan katrs, kas kaut reizi saskāries ar nekustamā īpašuma meklējumiem, zina, cik tas ir aizraujoši. Taču īpašuma iegādes procesā nereti rodas arī daudz jautājumu. Uz vairumu no tiem varēs atbildēt nekustamā īpašuma aģents, taču nav mazsvarīgs arī ekonomikas eksperta skatījums uz kopējām tendencēm, apskatot plašāku kopainu, kas ietekmē nozari.

“Īpašuma vērtību veido daudzi faktori: ne tikai tā tehniskais stāvoklis un atrašanās vieta, bet arī vispārējā ekonomiskā situācija valstī. Lai gan īpašuma iegādes procesā jums būs vajadzīgs profesionāls vērtējums, ko prasīs ikviena banka, arī jūsu pašu spēja noteikt aptuvenu īpašuma vērtību var būt noderīga, lai spētu objektīvi novērtēt gan piedāvājumu, gan iespējas konkrēto īpašumu iegādāties,” skaidro Pēteris Strautiņš.

Arī LATIO nekustamo īpašumu darījumu vadītāja Evija Dzenīte uzsver, ka, pirms mesties dzīvokļu apskates procesā, ir būtiski izprast, kā šis pirkums ietekmēs pircēja dzīvi ilgtermiņā. Tāpēc ir būtiski izprast galvenos tirgus principus un tendences, lai iegūtu orientierus, pēc kuriem vadīties plašajā nekustamo īpašumu darījumu pasaulē.

Informācijai par LATIO bezmaksas semināriem varat sekot līdzi šeit:

https://www.facebook.com/LatioRealEstate/

Leave a Comment