Aija Strazdiņa pēc ceļojuma uz Indiju: “Nevēlos, ka mani bērni izaug “Amerikas un Londonas” pasaulē”!

Režisore un producente, mūziķa Aigara Grāvera sieva, Aija Strazdiņa nesen atgriezās no krāšņās Indijas – ceļojuma, kur viņai daudzi novēlēja tapt “apgarotai”, tomēr viņa smejas, ka ikvienā ceļojumā var atrast kaut ko, kas apgaro un iedvesmo, raksta la.lv portāls kokteilis.lv.

Krāšņi iespaidi un liels gandarījums, Aija stāsta, ka ļoti cer, ka kādu dienu uz Indiju aizbrauks vēlreiz un kopā ar saviem bērniem.

Ceļojums vienatnē – aprēķina laulības?

Tāda veida ceļojumos man sanāk braukt bieži – vienai, bez vīra un bez bērniem. Kāpēc tā? Pirmkārt, mums tā strikti ģimenē nav noteikts, ka visur jādodas tikai kopā, tāpēc laiku pa laikam atpūsties varu aizbraukt es, tad Aigars, bet varam braukt arī kopā. Ērti tas ir arī tamdēļ, ka tad, kad braucu es, Aigars paliek ar bērniem un otrādi.

Indijā ļaudis par šo, protams, brīnījās, ka ceļojumā esmu viena, bez vīra. Viņi jautā: “Jums aprēķina laulības?”. Kā zināms, Indijā šādas “sarunātās” laulības joprojām eksistē, tāpēc viņiem šķiet, ka tas noteikti ir mans gadījums. Atbildēju, ka nē, ka varam ceļot arī atsevišķi, kad gribas, par to viņi patiešām brīnījās.

Ceļojumā braucu kopā ar savu kolēģi, šova “Caur ērkšķiem uz…” montāžas režisori Santu Skuteli. Mēs jau pašā sākumā, dodoties uz Indiju, vienojāmies, ka negulēsim apšaubāmos hosteļos un nebrauksim ar stopiem. Kaut gan būtībā neesmu izvēlīga – varu gulēt arī viesnīcā, kur priekšpagalmā ganās govis, komforta minimums ir, lai varu normāli izgulēties un ieiet no rīta dušā. Starp citu, runājot par viesnīcām Indijā, ja jums ir doma turp doties, neizvēlieties nakšņošanas mītnes tikai pēc zvaigznēm, jo tās mēdz būt “melīgas”. Ir jālasa atsauksmes! Indijā pilnīgi reāla situācija ir tāda, ka ir viesnīca ar trim zvaigznēm, tad tur var nebūt pat krāna, bet ja ir, tad krānā nav ūdens.

Šķir otru lapu, lai apskatītu ceļojuma FOTO, un uzzinātu vēl vairāk par Aijas piedzīvojumiem

Leave a Comment