Horoskops 6.februārim – debesis sāk iekrāsoties rozīgos toņos!

Šodien visā visumā sāks valdīt romantiska gaisotne. Centieties izvairīties no dienesta romāniem, jo tie var sabojāt profesionālo sfēru!

Auns

Šodien domājiet, ko sakiet, jo viss, ko būsiet pateicis, tiks vērsts pret jums. Tāpat neņemiet par biznesa partneriem, tos, pret kuriem jūs izjūtat vairāk nekā tikai līdzjūtību. Šajā gadījumā jūs kļūsiet pilnīgi vājš, un tas var sabojāt biznesu.

Vērsis

Spēcīgas jūtas, kuras jūs pieredzēsiet, palīdzēs izpausties jūsu atziņā. Izmantojiet šo dienu, lai smagi strādātu pie savām interesēm. Jūs varat apmeklēt iestādes, apspriest savas pilnvaras, karjeru un materiālus jautājumus.

Dvīņi

Neveidojiet nopietnus plānus šai dienai, nedodiet solījumus saviem biznesa partneriem un neņemiet kredītus, jo apstākļi neattīstīsies tik izdevīgi, kā cerējāt. Neaizmirstiet pieredzējušāku cilvēku padomu un vadību.

Vēzis

Šajā dienā tev jāpierāda sevi kā labu stratēģi. Pastāviet par sevi, bet neesiet tik iedomīgs. Sargieties no personisko un biznesa attiecību sajaukšanas. Ja vadāt transportlīdzekli, braukšanas laikā esiet īpaši uzmanīgs.

Lasīt arī: Art – terapija bērniem

Lauva

Nekrājiet sevī problēmas. Iespējams, interesanti biznesa priekšlikumi nāks no vecajām paziņām, bet atbildi uzreiz nedodiet. Ja jūs plānojat doties draugu svinībās, neaizraujieties ar alkoholu.

Jaunava

Šodien jūs sagaida enerģijas pieaugums. Jūs varēsiet savā ceļā gāzt, jeb kurus kalnus. Izvēlieties vienu mērķi un sekojiet tam. Sarunas, līgumi un svarīgu dokumentu parakstīšana ir jāveic augstā līmenī. Par mīlestības sfēru – mierīgi. Bet nesatraucieties: drīz viss mainīsies.

Svari

Diena iesāksies strauji un būs piesātināta ar dažādiem notikumiem. Ir jāstrādā smagi. Bet, ja kaut ko jūs tagad nevarat izdarīt, nemēģiniet lēkt virs jūsu galvas. Un vairāk: pievērsieties saviem mīļajiem.

Skorpions

Šodienu labāk ir veltīt nevis darba problēmām, bet gan mājām un ģimenei. Jūs mājās jutīsieties kā cietoksnī. Ja jūs vēl neesat satikuši savu dzīves partneri, tad ir iespējams, ka tas notiks tieši tagad. Tikai šim nolūkam nepieciešams uzmanīgāk pievērsties apkārtējiem cilvēkiem.

Lasīt arī: Auduma maskas sejai

Strēlnieks

Šī diena prasīs maksimālu spēku koncentrāciju. Kaut arī jaunie jautājumi nebūs būtiski, tiem būs vajadzīgs daudz laika, nervu un enerģijas. Turklāt maz ticams, ka jūs saņemsiet palīdzību no ārpuses, un visu problēmu slogs samazināsies.

Mežāzis

Tagad jūs vienkārši nevarat sēdēt rokas salicis klēpī. Jūs varat gūt panākumus gan darbā, gan citās jūsu darbības jomās. Jūs sagaida patīkama tikšanās vai jauns romantisks hobijs. Izvairieties no konfliktiem ar citiem cilvēkiem.

Ūdensvīrs

Šī diena jums var būt diezgan pretrunīga. No vienas puses, jums būs diezgan aktīva un pilna ar vēlmi sasniegt rezultātus, bet, no otras puses, ienākošie priekšlikumi var nebūt tik rožaini, kā tie jums liksies.

Zivis

Šis periods jums būs vienmērīgs un mierīgs. Jūs varat atpūsties un darīt to, kas jums patīk visvairāk. Bet tajā pašā laikā nemēģiniet neuzņemties papildus atbildību. Finanšu ziņā jums ir jābūt diskrētam.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment