Kā uzzināt vai jums ir maģiskas spējas?

Katrā no mums piedzimstot ir ieliktas pārsteidzošas iespējas, kuras nevar izskaidrot ar zināmajiem likumiem. Un kādi maģiskie talanti jums pieder?

Kā aprēķināt

Jums būs nepieciešams pilns dzimšanas datums – diena, mēnesis un gads. Saskaitiet kopā visus skaitļus, no kuriem tas sastāv. Ja kopējais skaitlis ir viens cipars, pārejiet uz aprakstu zemāk. Ja ir divciparu skaitlis, saskaitiet to līdz vienam skaitlim. Piemēram, 30.09.2017. Saskaita: 3+9+2+1+7=22 Tā kā iznākumā ir divciparu skaitlis, tad to sakaita: 2+2=4(viencipara skaitlis, kas norāda šī cilvēka maģiskās spējas)

Ciparu nozīme

1. “Viens” ir pārsteidzošs magnetisms. Viņi viegli organizē sevi, rada patīkamu iespaidu, iepazīstoties. Apveltīts ar pārliecināšanas un hipnozes dāvanu, kas ļauj ietekmēt citus.

2. “Divnieks” – “rentgena” skatiena īpašnieki. Ar atbilstošu prasmju attīstīšanu spēj identificēt slimību pirms pirmo simptomu parādīšanās. Tāpēc “divnieki” ir kvalificēti ārsti-diagnostiķi. Turklāt viņi maigi izjūt citu cilvēku noskaņojumu.

Lasīt arī: 7 Senas pazīmes par spoguli

3. “Trijnieka” aicinājums , kam ir liels enerģijas potenciāls kopš dzimšanas, ir dziedināšana. Viņi dziedina citus ar savu klātbūtni, bet, kamēr viņi nezina par savu talantu, zaudējot savu enerģiju. Ja šīs spējas attīstīt, tad enerģijas rezerves tiks papildinātas automātiski.

4. “Četriniekiem” ir dotības uz maģiju un okultismu. Lai to attīstītu, jums jāmaina attieksme pret naudu. Papīra nauda un monētas vājina burvju potenciālu, tāpēc ir vērts izmantot bezskaidras naudas norēķinu. Arī “četriniekiem” ir liels iekšējās enerģijas potenciāls, kas tos aizsargā no astrāliem uzbrukumiem.

5. “Pieciniekiem” ir laba priekšnojauta. Risinot svarīgus jautājumus, viņiem vajadzētu ieklausīties iekšējo balsi. Ja attīstīt intuīciju, tad zināšanas pāriet jaunā formā – nākotnes prognozē. Turklāt “pieci” – vadītāji starp dzīvo un mirušo pasauli.

. “Sešinieki” ir ļoti jutīgi, viņi redz cilvēkus, uztverot mazākās garastāvokļa izmaiņas. Apmācot koncentrēšanās uzmanību, “seši” spēj atpazīt melus. Nākamais posms ir telepātija, t.i. lasot citu cilvēku domas.

Lasīt arī: Vai obligāti kristītiem cilvēkiem jānēsā krustiņš?

7. “Septiņi” ir radīti gaišredzībai. Viņi spēj lasīt informāciju no visiem objektiem un cilvēkiem, kuri pat ir tūkstošiem kilometru attālumā. Spēj redzēt pagātnes vai nākotnes notikumus. Dažreiz pat tos ietekmēt. Bieži vien “septiņu” sapņi ir pravietiski, un ar viņu palīdzību viņi var izvairīties no nevēlamiem notikumiem.

. “Astotnieku” pārsteidzošā dāvana – Zemes energoinformācijas lauks. Bet, pateicoties “traucējumiem”, pastāv iespēja iegūt sagrozītas zināšanas, tādēļ viņiem vajadzētu izslēgt nevajadzīgas domas un atbrīvoties no informacionāliem atkritumiem. Izdarīt to viegli var ar meditāciju.

9. “Devītnieki” Visums bija labvēlīgs, dodot viņiem vairākas iedzimtas spējas: gaišredzība, spēja meklēt padomu vienotā informācijas laukā, un sazināties ar gariem. Un “devītniekiem”, ir tik spēcīga jauda, ka pat viņu klātbūtnē iespējamas problēmas ar tehniku.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment