Aizkustinoši: Vecas kundzītes atklāj, ko būtu gribējušas zināt jaunībā

70% no britu sievietēm izjūt spēcīgu spiedienu no sabiedrības, ka viņām ir jākļūst par “perfektajām sievietēm’’, spriežot pēc aptaujas datiem.

Ikdienā sievietes saskaras ar spiedienu, ka viņām ir jākļūst par “perfektajām mātēm, sievām, mīļākajām, draudzenēm. Tajā pašā laikā, viņām ir jākļūst par veiksmīgām karjeras sievietēm un līderēm.”

Lai cīnītos ar šiem uzstādījumiem sieviešu organizācija ir laidusi klajā kampaņu, kad mudina un iedrošina sievietes un jauno paaudzi kā tādu “ieelpot, nomierināties un atslābt” jeb #LetGo. Vecākas sievietes atklāj to, kam viņas vairāk ir būtu gribējušas veltīt laiku savā jaunībā un ko viņas būtu gribējušas zināt tad.

older woman1

“Es būtu gribējusi sev ļaut pavadīt vairāk laika lietām, kuras es tagad tikai saprotu, ka bija svarīgākās.”

older woman2

“Ko tik es neatdotu, lai pagarinātu tos pirms miega skūpstus. Tā vietā, lai vienā laidā čīkstētu ar to, ka atkal no rīta būs agri jāceļas un jāgatavo brokastis.”

older woman3

“Ko tik es neatdotu par to, lai es spētu vismaz par pāris sekundēm pagarināt brīdi, kad es varēju turēt rokās savus bērniņus, pirms viņi kļuva pārāk lieli, lai ietilptu man klēpī.”

older woman4

“Es būtu tik laimīga, ja es spētu vēl vismaz 5 minūtes pavadīt deju grīdā, kustoties mūzikas ritmā, kad kājas vēl spēj noturēt mana ķermeņa svaru.”

Avots: i100.independent.co.uk

Leave a Comment