Aizkustinošākās un kaitinošākās katras horoskopa zīmes īpašības

Auns

Aizkustinoši: Viena no jaukākajām Auna īpašībām ir tā, ka viņi jebkuru lietu dzīvē gatavi uztvert ar bērnišķīgu izbrīnu un entuziasmu.
Kaitinoši: Auni tā uzvelkas par itin visu, ka pat sīki konflikti bieži izvēršas milzīgās sadursmēs.

Vērsis

Aizkustinoši: Sirsnīgais Vērsis var citiem pasniegt paraugstundu, kā negaidīti izrādīt mīlestību un dāsnumu.
Kaitinoši: Tiklīdz parādās kaut sīkākās Sli**bas pazīmes, Vērsis izsvītro visas lietišķās tikšanās, izslēdz tālruni, piezvana uz darbu un vispār izturas tā, it kā pasaules gals būtu klāt.

Dvīņi

Aizkustinoši: Dvīnis vienmēr vārdos izpauž savas jūtas par visu. Ja viņš tevi mīl, dzirdēsi to katru mīļu brīdi un jutīsies tā, it kā Dvīnis būtu tavs fans numur viens.
Kaitinoši: Dvīnim ir tendence izturēties tā, it kā jau zinātu visu, ko tu mēģini viņam pastāstīt.

Vēzis

Aizkustinoši: Vēzis pastāvīgi vēlas būt kopā ar saviem mīļajiem. Gluži kā uzticīgs kucēns, viņš staigās tev līdzi pa māju, lūdzoties kopīgu jautrību un mīļumu.
Kaitinoši: Tev būs paveicies, ja kaut minūti varēsi justies brīvs no Vēža nedrošuma sajūtas un problēmām, kas ar to saistītas: Vēžiem nepieciešams pastāvīgs iedrošinājums.

Lauva

Aizkustinoši: Lauvam ir daudz dzirkstošas enerģijas, kas ir ļoti lipīga un burtiski aizdedzina visu viņam apkārt.
Kaitinoši: Lauvas ir lielākie īdētāji. Ja viss nenotiek viņiem pa prātam un viņi nejūtas novērtēti, pat ja vienkārši ir mazliet saguruši, viņi ne mirkli nebeigs par to žēloties.

Jaunava

Aizkustinoši: Ja labi iepazīsi Jaunavu, uzzināsi, ka viena no viņas pievilcīgākajām īpašībām ir tas, kā viņa vienmēr apkopo dažādus viedokļus un skatījumus par lietām.
Kaitinoši: Jaunavas bez vajadzības uztraucas par itin visu, liekot vienkāršām lietām izskatīties varen sarežģītām.

Svari

Aizkustinoši: Svari tik augstu vērtē citus cilvēkus, ka vienmēr dara visu iespējamo, lai tiek ikvienā situācijā justos ērti, mierīgi un priecīgi.
Kaitinoši: Svari var pateikt tieši to, ko tu vēlies dzirdēt, ja kaut ko grib panākt vai izdabūt savā labā.

Skorpions

Aizkustinoši: Ja kāds nodarījis pāri viņam mīļam cilvēkam, Skorpions izdarīs visu iespējamo un arī neiespējamo, lai situāciju izlabotu — un te domāts patiešām visu.
Kaitinoši: Skorpioni var kļūt varen nopietni un izdarīt spiedienu par katru sīkāko jautājumu, kas liek nenozīmīgiem lēmumiem izskatīties kā dzīvības un Nā*es jautājumiem.

Strēlnieks

Aizkustinoši: Strēlniekam piemīt iedzimts optimisms, kas ļauj skatīt pasauli gaišās un cerīgās krāsās.
Kaitinoši: Viņi ir tādi perfekcionisti un vairāk nekā tikai mazliet kontrolējoši — ja tu neizdarīsi viņiem pa prātam, tas nozīmē, ka viss būs izdarīts nepareizi.

Mežāzis

Aizkustinoši: Mežāži ir sirsnīgi un rūpīgi cilvēki. Viņu tuvumā bieži jutīsies atbalstīts un aprūpēts.
Kaitinoši: Ja nav konkrēta plāna, Mežāži bieži netiek galā ar vienkāršām problēmām un ātri vien krīt histērijā.

Ūdensvīrs

Aizkustinoši: Ūdensvīrs ir vienmēr gatavs un gribošs iesaistīties ikvienā norisē un palīdzēt citiem, neskatoties uz personīgajām interesēm.
Kaitinoši: Ūdensvīri nopietni tic, ka viņiem vienmēr ir visloģiskākais skats uz lietām, turklāt nesaprot, kad vajadzētu paklusēt un paklausīties tā vietā, lai piedāvātu savus viedos padomus.

Zivis

Aizkustinoši: Zivis pēc dabas ir smalkas, atklātas un trauslas būtnes, un mūsu sabiedrībā par šādu raksturu bieži pavīpsnā, bet patiesībā tās taču ir tik jaukas īpašības!
Kaitinoši: Viņas bieži šķiet darbojamies kā palēninātā filmā, tāpēc Zivīm reizēm burtiskā nozīmē vajadzīgs trīs reizes vairāk laika, lai kaut ko paveiktu, nekā citu zīmju pārstāvjiem.

la.lv

Leave a Comment