Aizkustinoši! Kādēļ vīrs precēja savu sievu vēl vienu reizi?

Iepazīstieties ar Džastisu un Džeremiju, kuri ir no Bristole, Tenesī štata. Pāris pirmo reizi iepazinās, kad viņiem abiem bija tikai 10 gadu un viņi bija uzsākuši mācības vietējā svētdienas skolā.

Viņi uzsāka savas romantiskās attiecības vidusskolā, kas bija 2012. gada septembris. Džeremijs bildināja Džastisu baznīcā, kurā viņi pirmo reizi iepazinās. Kāzas notika tajā pašā baznīcā 2014. gada augustā.

Tomēr, viss nebija tik rožaini, jo Džastisa gandrīz gāja bojā autoavārijā, kad cits braucējs ietriecās viņas vadītās automašīnas sānos. Mēnesi pēc avārijas, kad Džastisas Vese***as stāvoklis bija stabilizējies, viņa atzina, ka viņa cieš no amnēzijas un neatceras pilnīgi neko piecas nedēļas pirms kāzām, ieskaitot savu pašas kāzu dienu.

Džeremijs, to uzzinot, neko nesakot savai sievai, sāka vākt ziedojumus, lai spētu noorganizēt vēl vienu kāzu ceremoniju, kuru Džastisa varētu atcerēties.

Jaunais pāris vēlreiz apprecējās nākamā gada 1. augustā, tieši tajā pašā baznīcā un dienā, kad viņi bija precējušies pirmo reizi.

Avots: i100.independent.co.uk

Leave a Comment