Akmeņi saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi un dzimšanas datuma

Lauva

Jūsu galvenais akmens tiek uzskatīts par dzintaru, Saules akmeni, tas ir, jūsu patronu. Šis akmens tiek izmantots gan fenšui, gan radošo spēju attīstīšanai, jo dzintara īpašības ir zināmas ļoti ilgu laiku. Bet, ja jūs izmantojat rubīnu, granātu vai dimantu, jūs neko nezaudēsit maģiskā spēka ziņā.

Jaunava

Zvaigžņu eksperti iesaka Jaunavām izmantot tādus akmeņus kā hrizolīts, karneols, nefrīts un rodohrozīts. Ieteicams izvēlēties zaļas nokrāsas akmeņus, jo šī krāsa ir tuva jūsu stihijai – Zemei.

Svari

Svariem smaragds ir obligāts akmens, tādēļ, ja tas ir iekļauts jūsu rotaslietās, tad uzskatiet, ka esat ieguvis spēcīgāko talismanu. Apsveriet arī tādus akmeņus kā rauchtopāzs, nefrīts un rozā turmalīns.

Skorpions

Rubīns, granīts un tīģera acs uzsvērs Skorpionu enerģiju un piepildīs tos ar nepieciešamo spēku. Akvamarīns uzlabos jūsu ūdens stihijas iedarbību, bet hematīts – jūsu izturību un spēku.

Strēlnieks

Strēlniekam ir piemēroti aventurīna, tirkīza, topāza un hrizokolas akmeņi. Tāpat šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji var nēsāt rotaslietas no dzintara un jašmas.

Lasi arī: 10 neparasti fakti par zvaigžņu zīmes Strēlnieks pārstāvjiem

Lasi arī: Stīva Džobsa efektīva meditācija

Mežāzis

Onikss, rauchtopāzs, ahāts un ametists jums tiek uzskatīti par tradicionāliem akmeņiem. Tīģera acs ir arī ideāls, kā jebkurš talismans un amulets.

Ūdensvīrs

Zvaigžņu eksperti iesaka izvēlēties rotaslietas no safīra, lapis lazuli, zilā ahāta vai akvamarīna. Varat izmantot ametistu, tirkīzu un safīru.

Zivis

Opāls un kalnu kristāls ir lieliski piemēroti zivīm. Zvaigžņu eksperti jums iesaka arī rotaslietas no mēnessakmens, akvamarīna vai ametista.

Ne tikai ar akmeņu palīdzību jūs varat piesaistīt panākumus. Izmantojiet arī trīs spēcīgākās lūgšanas, lai piesaistītu veiksmi, un neapstāties ceļā uz savu laimi. Vislabākie vēlējumi

Leave a Comment