Akmeņi saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi un dzimšanas datuma

Akmeņi jau sen tiek uzskatīti par ļoti spēcīgu amuletu. Bet, lai to izdarītu, jums tie ir jāpaņem saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi, ko mēs iesakām darīt.

Kāds ir akmeņu spēks un kā tos izmantot

Kopš seniem laikiem akmeņi ir apveltīti ar mistisku spēku. Pat līdz mūsdienām daži dziednieki joprojām saglabā senās zināšanas, kā ar tiem ārstēt visdažādākās slimības. Piemēram, mēnessakmens ir apveltīts ar gandrīz maģiskām spējām . Bet, ja ne visi prot izmantot akmeņu enerģiju ķermeņa labā, tad no sava zvaigžņu akmens var izgatavot amuletu, amuletu vai talismanu bez īpašām prasmēm. Nēsājot to visu laiku, jūs drīz jutīsities tā, it kā tas kļūst par jūsu daļu.

Lai akmens kļūtu par jūsu maģisko palīgu, nevis kaitēkli, jums tas ir pareizi jāizvēlas atbilstoši jūsu dzimšanas datumam. Katrai Zvaigžņu zīmei ir savi akmeņi, kas uzsvērs tās dabisko spēku un palīdzēs tikt galā ar vājībām, attīstot jaunas nepieciešamās spējas.

Akmeņi pēc zvaigžņu zīmes: kam ko valkāt

Auns

Tā kā Auns ir ugunīga zvaigžņu zīme, tam ir piemēroti sarkani dārgakmeņi, piemēram, granāts, rozā kvarcs un koraļļi. Tajā pašā laikā dimants un heliotrops ir piemēroti Auniem.

Vērsis

Smaragds, safīrs un ahāts var kļūt par īstiem Vērša zīmes pārstāvju talismaniem. Tāpat, ja nepieciešams, jums var palīdzēt kalnu kristāla un lapis lazuli labvēlīgās īpašības.

Dvīņi

Jums piemērotākie akmeņi būs smaragds, tīģera acs, akvamarīns un topāzs. Tiek uzskatīts, ka visspēcīgāk uz tevi iedarbosies zaļo nokrāsu akmeņi un minerāli.

Lasi arī: 10 neparasti fakti par zvaigžņu zīmes Strēlnieks pārstāvjiem

Lasi arī: Stīva Džobsa efektīva meditācija

Vēzis

Saskaņā ar prognozi mēnessakmens tiek uzskatīts par jūsu ideālo amuletu. Papildus tam jūs varat izvēlēties zilo ahātu, akvamarīnu vai topāzu. Zaļās krāsas mīļotāji var izmantot smaragdu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment