Pagatavošana
Sagrieziet kāpostus plānās šķēlītēs, nedaudz pasāliet un nedaudz samaisiet.
Tādā pašā veidā plānos salmiņos sagriežas burkānus vai sarīvē tos uz rīves korejiešu burkānu stilā. Sīpolu sagriež plānos puslokos.
Sajauc skābo krējumu un majonēzi, pievieno jogurtu, sinepes, cukuru, ielej etiķi, sāli, piparus un samaisa līdz viendabīgai masai. Mērcei jātop saldskābai un nedaudz pikantai.
Sagatavotos dārzeņus apvieno, pārlej ar mērci un viegli samaisa.
Piebilde
Salātus var pagatavot no divu veidu kāpostiem, daļu balto kāpostu aizstājot ar sarkanajiem kāpostiem. Dažreiz salātiem pievieno selerijas sakni, bietes, redīsus, redīsus, zaļumus, ābolus, tas ir gaumes jautājums.
Ābolu sidra etiķi var aizstāt ar balzamiko vai citronu sulu.
Pēc vēlēšanās gatavos salātus pārkaisa ar saulespuķu vai ķirbju sēklām, linsēklām vai ķimenēm.