Ekoloģiski droši veidi, kā ātri un viegli notīrīt taukainus traukus

Daudzas saimnieces zina, cik nepatīkami ir mazgāt taukainus traukus vai pannas, kādas tad nepatīkamas sajūtas paliek uz rokām. Piedāvāju jums vienkāršu, bet efektīvu veidu, kā nomazgāt taukainus traukus.

Tauki var tikt noņemti ar verdošu ūdeni, bet, pirmkārt, ne visus traukus var apliet ar verdošu ūdeni, un, otrkārt, pēc šīs procedūras jums vēl būs jānomazgā pati izlietne no taukiem. Ir efektīvāks veids, kā atbrīvoties no taukiem.

Paņemiet, piemēram, pannu, uz kuras nesen kaut ko cepāt (galvenais, lai tā atdziest), un papīra dvieļus vai roku salvetes. Noslaukiet taukainas virsmas un uzkrātos sodrējus.

Papīrs lieliski uzsūc taukus, tikai ir nepieciešams uzmanīties, lai tauki nenokļūtu uz rokām. Kad galvenie tauki ir noņemti, varat sākt parasto mazgāšanas procesu. Pēc analoģijas mēs atbrīvojamies no taukiem uz šķīvjiem, izlietnē.

Lasi vēl: Amerikāņu kāpostu salāti ar neparastu mērci

Parasts sinepju pulveris, kas nopērkams jebkurā tirgū vai lielveikalā, arī lieliski tiek galā ar taukiem. Arī dzeramā soda var tikt galā ar parastiem netīrumiem. Jūs varat apvienot dzeramo sodu un sinepes, un jūs iegūsiet universālu mazgāšanas līdzekli. Es šādu mazgāšanas ieberu traukā ar dozatoru, un ir ērti turēt un ieliet vajadzīgo līdzekļu daudzumu.

Kam nepietiek putu trauku mazgāšanai, varu ieteikt mazgāt traukus ar bērnu ziepēm, tās ir vismazāk ķīmiskas un labi tiek galā ar netīrumiem un taukiem.

 

 

Leave a Comment